Dark Display Port ses iletmiyor

Goffu

Hectopat
Elimde bu monitör var Samsung 24 İnç CRG50 144Hz FreeSync Kavisli VA Gaming Monitör HDMI kullanırken hem 144 Hz hem de üzerindeki çıkıştan ses alabiliyordum ama G-Sync için bu kablodan satın aldım:

Bunu taktıktan sonra ilk başta garip bir şekilde ses alabildim ses 20 sn'de bir gidiyordu ve gelmesi için böyle 20 30 sn beklemem gerekiyordu. Sonra acaba portu mu bozdum diye HDMI'a geri döndüm ve normal bir şekilde çalışıyordu. Sonra tekrar Display Port kullanmaya başlayınca bu sefer hiç ses alamadım.

Uzun lafın kısası Display Port kullanırken ses çıkışı çalışmıyor. G-Sync olayını da çok beğendim o yüzden Display Port kullanmak istiyorum acaba neden oluyor? Bilgisayardaki portlar ya da kablo ile ilgisi var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam, portlarda sıkıntı olacağını zannetmiyorum. Ses aygıtlarıdan varsayılan olarak ayarlayın. Diğer aygıtları devre dışı bırakıp deneyin. Bu işlemi yaptıktan sonra yeniden başlat yapın.

Hocam, portlarda sıkıntı olacağını zannetmiyorum. Ses aygıtlarıdan varsayılan olarak ayarlayın. Diğer aygıtları devre dışı bırakıp deneyin. Bu işlemi yaptıktan sonra yeniden başlat yapın.

Çalışmadı hocam.

Hocam, farklı bir DP kablo ile deneme şansınız var mı?

Kablo tam oturduysa, kablo kaynaklı olabilir.

Kablo tam oturduysa, kablo kaynaklı olabilir.
Denedim düzgün oturmuş ve dediğim olayın süresini ölçtüm 30 sn bir şey açık değilken 13 sn bir şey açtığımda ses geç gelmeye başlıyor
Denedim düzgün oturmuş ve dediğim olayın süresini ölçtüm 30 sn bir şey açık değilken 13 sn bir şey açtığımda ses geç gelmeye başlıyor
Acaba bu yazılımsal bir şey olabilir mi

Farklı bir kablo ile deneyebilirsiniz. Aklıma gelen başka bir yol yok.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı