Dark Elite Force oyuncu mousepad'i alınır mı?

@Silinen üye Gönderiyor karar vericeğim bulamazsam başka artık bunu alıcağım.
Hocam Kıbrısta gaming ürün bilgisayar bileşenleri satan mağazalar varsa oralarada göz atabilirsiniz bloody olan markayı bulursunuz belki ben memnundum ama 2 3 sene kullanınca eskidi kardeşime verdim ☺️ ürün buydu.

@Silinen üye Evet alabilirim ama sınırlı tür var, 2-3 tür var ve şöyle örnek verebilirim, Logitech Prodigy gaming mouse 152 lira Hepsiburada'da, buradaki mağazalarda 100 Dolara satılıyor, gerisini sen anlamışsındır. 600 Lira vermek istemiyorum böyle şeyler için. Yani gördüğün herşeyi burada 5 katı fiyatına almak istemezsin.

@Silinen üye Evet alabilirim ama sınırlı tür var, 2-3 tür var ve şöyle örnek verebilirim, Logitech Prodigy gaming mouse 152 lira Hepsiburada'da, buradaki mağazalarda 100 Dolara satılıyor, gerisini sen anlamışsındır. 600 Lira vermek istemiyorum böyle şeyler için. Yani gördüğün herşeyi burada 5 katı fiyatına almak istemezsin.
Anladım hocam o zaman en mantıklısı Dark mouse padi almak bu markanın gaming bi çok ürünü mevcut zaten sırf marka diye güvenmiyorum bazılarına ben öncesinde steelseries qck mouse pad almıştım paramparça oldu 2 ayda gerisini siz düşünün.

@Silinen üye İtiraf etmeliyim, Mouse konusunda biraz takıntılıyım, bu yüzden sürekli mouse ve pad değiştiriyorum, elime sürekli rahat birşey bulamıyorum, rahat dönsün istiyorum olmuyor sanırım benim elimde veya psikolojimde bir sıkıntı var. Gamepower Bane mouse almıştım 110 lira, ama sol tık çalışmıyordu ve mouse hareket etmiyordu, geri iade ettim, Bakmayacağım markalar şunlar diyebilirim; Frisby, Gamepower, İnca, Rampage bunlar sanırım bendemi sorun bilmiyorum ama kötü çıkıyordu.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı