Dark Elite Force Mousepad alınır mı ?

Dark Elite Force masa boy kullanıyorum Teknobiyotik sitesinden özel indirimler sırasında 35 TL'ye aldım. Fiyatı çok uygun geldiği için kötü diye düşündüğüm özellikleri gözüme gözükmez oldu :) Ama bloody large model bir mousepad kullanıyordum daha önce onun yüzeyi daha iyiydi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı mousepadı kullanıyorum gayet kaliteli n11 sitesinden 55 TL'ye almıştım memnunum çok leke yapması dışında güzel bir mousepad.

Aynı mousepadı kullanıyorum gayet kaliteli n11 sitesinden 55 TL'ye almıştım memnunum çok leke yapması dışında güzel bir mousepad.
aradan baya zaman geçmişte bir sorum olacak bende aynı mouse pad den şimdi almayı düşünüyorum da leke derken kullanırken kolda leke mi yapıyor yani leke bırakıyor mu koku filan oluyor mu?

Ben de almayı düşünüyorum şu sıralar 85x40 olanını. Yüzeyi anladığım kadarıyla speed tarzı değil mi? (Sürtünmesi az olanlardan)
50 liraya markasız baskılı 90x40 mousepadler den almaktansa bu daha mantıklı geldi bana.
Şu an SS QCK 32x27 olanı kullanıyorum bu arada ama masam çok büyük ve küçük geliyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı