Dark Ethernet Hub vs S-Link Ethernet Hub

PrOoFfStRiKeR

Megapat
laptopun Ethernet portu olmadığı için USB to Ethernet dönüştürücü almayı düşünüyorum. Cihazda Type-C girişi yok 1 adet USB3.0 ve 2 adet normal USB girişi var. Araştırdığım Dark markasının USB uçlu Ethernet dönüştürücüsünü buldum ve üzerinde 3 adet USB3.0 girişide var bunu almayı düşünüyorum ancak bugün şok marketin hafta sonu S-Link dönüştürücü getireceğini gördüm. S-Link olan ise Type-C uçlu üzerinde 3 USB yuvası olan Ethernet dönüştürücü bunu alıp Type-C to USB dönüştürücü alarak kullanmayı düşünüyorum.

Soruma gelirsek:
1-)Dark markasının dönüştürücüsünü önerir misiniz?
2-)S-Link bu alanda daha iyi marka olduğunu biliyorum eğer ki S-Link ürün alırsam dönüştürücü(Type-C to USB) ile kullanabilir miyim? Dönüştürücü kullandığım için hız kaybı yaşar mıyım?
Dark marka dönüştürücü tek başına 362TL.
S-Link dönüştürücü 339 TL + dönüştürücü 50-80TL arası fiyat önemli değil aynı banttalar çünkü.
Ürünler:

Bence direkt USB 3.0 girişli olanını alın. Çünkü bu adaptör zaten USB'yi ethernete dönüştürüyor bir de Type-C 'yi USB 3.0'a dönüştürürücü takarsanız hız kaybı yada bağlantı kopma gibi sorunlar olabilir. Benim laptopun ethernet girişi bozuk Asus' un dönüştürücüsünü kullanıyorum 100 Mbps destekli iş görüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…