PrOoFfStRiKeR
Megapat
laptopun Ethernet portu olmadığı için USB to Ethernet dönüştürücü almayı düşünüyorum. Cihazda Type-C girişi yok 1 adet USB3.0 ve 2 adet normal USB girişi var. Araştırdığım Dark markasının USB uçlu Ethernet dönüştürücüsünü buldum ve üzerinde 3 adet USB3.0 girişide var bunu almayı düşünüyorum ancak bugün şok marketin hafta sonu S-Link dönüştürücü getireceğini gördüm. S-Link olan ise Type-C uçlu üzerinde 3 USB yuvası olan Ethernet dönüştürücü bunu alıp Type-C to USB dönüştürücü alarak kullanmayı düşünüyorum.
Soruma gelirsek:
1-)Dark markasının dönüştürücüsünü önerir misiniz?
2-)S-Link bu alanda daha iyi marka olduğunu biliyorum eğer ki S-Link ürün alırsam dönüştürücü(Type-C to USB) ile kullanabilir miyim? Dönüştürücü kullandığım için hız kaybı yaşar mıyım?
Dark marka dönüştürücü tek başına 362TL.
S-Link dönüştürücü 339 TL + dönüştürücü 50-80TL arası fiyat önemli değil aynı banttalar çünkü.
Ürünler:
Soruma gelirsek:
1-)Dark markasının dönüştürücüsünü önerir misiniz?
2-)S-Link bu alanda daha iyi marka olduğunu biliyorum eğer ki S-Link ürün alırsam dönüştürücü(Type-C to USB) ile kullanabilir miyim? Dönüştürücü kullandığım için hız kaybı yaşar mıyım?
Dark marka dönüştürücü tek başına 362TL.
S-Link dönüştürücü 339 TL + dönüştürücü 50-80TL arası fiyat önemli değil aynı banttalar çünkü.
Ürünler: