Dark EvoPad A9022 Mi Codegen Dream 101 Mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Haklsıınız Codegende Destek Sıfır ama hani genelde bütçeye en uygunu bu. Ben bu bayramda bi yerde çalışıp kendimi tatmin edebilecek bi tablet alıcam. O yüzden böyle klavye olunca usb + 9'' gibi şeyler ister istemez çekiyor. :(

Son düzenleyen: Moderatör:
GM Discovery telefonlar da ilk çıktığında öve öve bitiremediler. Şimdi telefon yarısının elinde kaldı. Bir düşüşte dağılan mı ararsın her gün yazılımsal sorun çıkanı mı ? Kaliteli markalara yönelin derim. MEB GM tablet dağıttı eliniz terlediği zaman dokunmatik çalışmıyor. Bunun gibi sorunlar bile kaliteli markaları seçmeye yeterli.

Ben 199 TL'ye İntel işlemcili tablet aldım. Sen 350 TL bütçeye Dark, Codegen gibi ürünler alıyorsun. ReederA8İ Alın. İntel atom işlemci var. 8 İnç bir tablet. Yalnız işlemci biraz fazla ısınıyor alacaksan uyarıyım. Sonuçta İntel Atom... Boru değil :D.

Launcher çalışmayı durdurdu zamanı gelince çoğu tablette oluyor güç düğmesi ile + ses düğmesine aynı anda basın format atın düzelir.

Asus Memo Pad ME302KL-1A029A 16GB 10.1" 3G IPS Tablet

İstersen birde buna bakıver.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dark Çift çekirdek ama "Maalesef Launcher Durdu." Hatası | Technopat Sosyal Buna bir göz atmak istermisin ?

O konuyu ben açtım. Istersem herhangi bir Launcher yükler, sorunu ortadan kaldırırım. Ama sen o dediğin tabletlerden birini alırsan Subway Surf gibi oyunu adam yerde sürünerek oynarsın.

Bizim burada bir abide Codegen var adam parasını bildiğin çöpe attı. Menü geçişlerin de bile kasıyor.

Benim oynadığım oyunlar ; GTA serisi, Vegas Gangsteri, Modern Combat serisi, Max Payne, Real Racing 3, Asphalt 8, FIFA 14 gibi yüksek oyunlar.

Tüm oyunları apk olarak indiriyorum. SanDisk 32 GB Class 10 MicroSD var, tabletten çok memnunum. Zaten şuan bilgisayar da yok yeni sattım. Tablet beni rahat idare ediyor.

Launcher çalışmayı durdurdu zamanı gelince çoğu tablette oluyor güç düğmesi ile + ses düğmesine aynı anda basın format atın düzelir.

Senin dediğin Hard Reset yaptım ama yine olmadı.

Son düzenleme:
Arkadaşlar tablet alımı konusunda bu kadar kasmaya gerek yok. Kardeşime okuldan verdikleri GM tableti kullanıyorum yapamadığı iş yok :D

Verdiginiz bilgiler icin teşekkür ederim de bunlara donanim takilmiyor tek o sorunu var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı