Dark Freezer X92 alınır mı?

ahmet.tme

Femtopat
Arkadaşlar öncelikle merhaba.
Geçen ay bir sistem topladım ve Fortnite gibi oyunlar oynarken CPU sıcaklığı 86 derecelere çıkmıştı.
Bende stok soğutucuyu bırakıp size bu soğutucuyu alsam sıkıntı yaşar mıyım diye bir soru sormak istiyorum.
-----
Anakartım: ASUS B450M Dragon Bulk
İşlemcim: Ryzen 5 3500X
Düşündüğüm soğutucu: Dark Freezer X92
Kasam: Rampage Spectra
-----
Sizce bu soğutucuyu alınır mı? Birkaç videosunu izledim ve güzel gibi duruyor. Ayrıca benim anakartıma ve işlemcime olur mu onu da merak ediyorum açıkçası.
Eğer önermek isterseniz bütçem: 200, 230 civarı

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartınız destekliyor diye biliyorum. İşlemciniz AMD olduğu için montajı çok daha rahat. 4-5 gün önce sipariş ettim ve aynı soğutucuyu yeni taktım. Bence bütçe kısıtllıysa gerçekten çok F/P bir ürün. Çoğu kasa ve anakarta uyumlu bir soğutucu. RAM'leri falan sıkıştırmadı bende.

Baktığınız soğutucudan çok bir performans alamazsınız 2 bakır hat mevcut en aşağı 4 bakır hatlı bakmanızı öneririm. Sessizlik ve serinlik açısından 120mm tercih edin.

230₺'ye alabileceğin en iyi soğutucu X124'tür.

i5-9400F'le birlikte kullanıyorum kasa içi hava sirkülasyonum kötü olmasına rağmen yükte 65 dereceyi zor geçiyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı