bluerr Hectopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 4 Temmuz 2024 Mesajlar 9.377 Makaleler 8 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2024 #21 Gensy dedi: Dikey GPU tutucumu almamız gerekiyor Genişletmek için tıkla... Meraklısı olduktan sonra parası verilir. Opsiyon olarak sunulduğu için eklemek istedim.
Gensy dedi: Dikey GPU tutucumu almamız gerekiyor Genişletmek için tıkla... Meraklısı olduktan sonra parası verilir. Opsiyon olarak sunulduğu için eklemek istedim.
Gensy Centipat Katılım 1 Nisan 2024 Mesajlar 86 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2024 #22 bluerr dedi: Meraklısı olduktan sonra parası verilir. Opsiyon olarak sunulduğu için eklemek istedim. Genişletmek için tıkla... Yılbaşı indirimi gelirse bunu tercih ederim bluerr dedi: Meraklısı olduktan sonra parası verilir. Opsiyon olarak sunulduğu için eklemek istedim. Genişletmek için tıkla... Yılbaşında 1000 TL zam geldi şu an 3500 TL gibi bir bütçem var kasa önerir misiniz gameforce bree düşünüyorum. Son düzenleme: 13 Ocak 2025
bluerr dedi: Meraklısı olduktan sonra parası verilir. Opsiyon olarak sunulduğu için eklemek istedim. Genişletmek için tıkla... Yılbaşı indirimi gelirse bunu tercih ederim bluerr dedi: Meraklısı olduktan sonra parası verilir. Opsiyon olarak sunulduğu için eklemek istedim. Genişletmek için tıkla... Yılbaşında 1000 TL zam geldi şu an 3500 TL gibi bir bütçem var kasa önerir misiniz gameforce bree düşünüyorum.
messinicocugu Terapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 22.177 Çözümler 24 Yer Chase Stadium İnter Miami Daha fazla Sistem Özellikleri HD 5650 i3-380m 4GB ram (Acer Aspire 5820TG Laptop) Cinsiyet Diğer 13 Ocak 2025 #23 Gensy dedi: Yılbaşı indirimi gelirse bunu tercih ederim Yılbaşında 1000 TL zam geldi şu an 3500 TL gibi bir bütçem var kasa önerir misiniz gameforce bree düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... O bütçede en kaliteli kasa bu hocam: Raijintek PONOS Ultra MS4 Menteşeli Temperli Cam Yan Panel 4x12cm Adreslenebilir Fanlı ARGB LED USB 3.0 Type-C Mesh Ön Panelli ATX Bilgisayar Kasası SilverStone Sugo Serisi SG09B Micro Atx/Mini-ITX Performans Kasası www.teknobiyotik.com
Gensy dedi: Yılbaşı indirimi gelirse bunu tercih ederim Yılbaşında 1000 TL zam geldi şu an 3500 TL gibi bir bütçem var kasa önerir misiniz gameforce bree düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... O bütçede en kaliteli kasa bu hocam: Raijintek PONOS Ultra MS4 Menteşeli Temperli Cam Yan Panel 4x12cm Adreslenebilir Fanlı ARGB LED USB 3.0 Type-C Mesh Ön Panelli ATX Bilgisayar Kasası SilverStone Sugo Serisi SG09B Micro Atx/Mini-ITX Performans Kasası www.teknobiyotik.com
Gensy Centipat Katılım 1 Nisan 2024 Mesajlar 86 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2025 #24 messinicocugu dedi: O bütçede en kaliteli kasa bu hocam: Raijintek PONOS Ultra MS4 Menteşeli Temperli Cam Yan Panel 4x12cm Adreslenebilir Fanlı ARGB LED USB 3.0 Type-C Mesh Ön Panelli ATX Bilgisayar Kasası SilverStone Sugo Serisi SG09B Micro Atx/Mini-ITX Performans Kasası www.teknobiyotik.com Genişletmek için tıkla... Hocam kasa performansını bilmem ama bana hoş gelmiyor görüntüsü.
messinicocugu dedi: O bütçede en kaliteli kasa bu hocam: Raijintek PONOS Ultra MS4 Menteşeli Temperli Cam Yan Panel 4x12cm Adreslenebilir Fanlı ARGB LED USB 3.0 Type-C Mesh Ön Panelli ATX Bilgisayar Kasası SilverStone Sugo Serisi SG09B Micro Atx/Mini-ITX Performans Kasası www.teknobiyotik.com Genişletmek için tıkla... Hocam kasa performansını bilmem ama bana hoş gelmiyor görüntüsü.