Dark Guardian alınır mı?

Bütçe
1700
Birkaç kişi 3 fanlı ekran kartı sığmaz demişte Gigabyte RX 7600 XT var bende sığar mı?

315mm GPU desteği var. 7600XT Gigabyte Gaming OC 281mm GPU uzunluğuna sahip. Eğer bu modeli soruyorsanız sığar. Daha uzun 3 fanlı modeller sığmayabilir. Mesela 7900XT Gaming OC sığmaz. Çünkü 331mm GPU uzunluğu var.

315mm'ye kadar VGA Uzunluğunu Destekler
Length: 281 mm
Length: 331 mm

315mm GPU desteği var. 7600XT Gigabyte Gaming OC 281mm GPU uzunluğuna sahip. Eğer bu modeli soruyorsanız sığar. Daha uzun 3 fanlı modeller sığmayabilir. Mesela 7900XT Gaming OC sığmaz. Çünkü 331mm GPU uzunluğu var.

Evet tam onu kontrol ediyordum kasa çok küçük diyorlar VG16al e-ATX ama fanların RGB'sini bu tarzda istemediğim için BitFenix alacağım gibi

Evet tam onu kontrol ediyordum kasa çok küçük diyorlar VG16al e-ATX ama fanların RGB'sini bu tarzda istemediğim için BitFenix alacağım gibi.

Bu fiyatlarda mutlaka bir şeylerden kısılıyor. Artılar ve eksiler belli. Fan sesini dikkate almazsanız DK431 var bir de. Üstte 360mm sıvı soğutma desteği var. Ayrıca 400mm GPU desteğine sahip. Yalnız dediğim gibi fan sesiyle alakalı şikayetler görmüştüm.

Bu fiyatlarda mutlaka bir şeylerden kısılıyor. Artılar ve eksiler belli. Fan sesini dikkate almazsanız DK431 var bir de. Üstte 360mm sıvı soğutma desteği var. Ayrıca 400mm GPU desteğine sahip. Yalnız dediğim gibi fan sesiyle alakalı şikayetler görmüştüm.

2000 lira çıkarım belki ama sorun seste fan sesi olarak VG10Fden az ise iyi

2000 lira çıkarım belki ama sorun seste fan sesi olarak VG10FDEN az ise iyi.

Kullanmadığım için bilgim yok. Yine kullanıcı yorumlarına bakarak duruma göre tercih yapmalısınız. Yalnız fiyatına göre kasanın görünümü gayet iyi. Ve dikey GPU takılabiliyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Kullanmadığım için bilgim yok. Yine kullanıcı yorumlarına bakarak duruma göre tercih yapmalısınız. Yalnız fiyatına göre kasanın görünümü gayet iyi. Ve dikey GPU takılabiliyor.

Dikey GPU tutucumu almamız gerekiyor

Technopat Haberler

Geri
Yukarı