Dark Guardian Mini nasıldır?

Emreefe01

Kilopat
Daha fazla  
.

Sizce bu kasa alınır mı? Bunun büyük olanını alacaktım ama sonradan bunu gördüm, arasındaki fiyata az daha ekleyip SSD alırım diye düşünüyorum.

Sistem:
RX 590
i5 9400F.
Kingston 8 GB RAM.
FSP AHBC 600W PSU.
ASUS Prime B365M-K anakart.

Son düzenleyen: Moderatör:
.

Sizce bu kasa alınır mı? Bunun büyük olanını alacaktım ama sonradan bunu gördüm, arasındaki fiyata az daha ekleyip SSD alırım diye düşünüyorum.

Sistem:
RX 590
i5 9400F.
Kingston 8 GB RAM.
FSP AHBC 600W PSU.
Alınır hocam, forumda kullananlar var. Mesh ön panel ve 4 adet fan büyük avantaj.

.

Sistem:
RX 590.
i5 9400F.
Kingston 8 GB RAM.
FSP AHBC 600W PSU.

Alınır ama ATX desteği yok kasada yani ileride yükseltmek isterseniz gene mATX anakart tercih etmeniz gerekecek.

Bunu öneririm. Guardian Mini de fena değil ama biraz küçük ve @gleran 'ın dediği gibi ATX desteği yok

Geçen hafta Guardian Pro, mini olmayan versiyonu indirimde gittigidiyor'da 339,99TL olmuştu. Keşke o zaman alsaydınız.

Outlet şuan 399TL

Bizzat o kasaya montaj yapmışlığım var. Gayet güzel lakin biraz ufak bir kasa. Kablolama yaparken baya uğraştırmıştı beni. İçinden çıkan 4 fanda molex üzerinden çalışıyor ve gayet sessiz ve serin. Dezavantajı bence ATX bir anakartı desteklemiyor oluşu. Öte yandan güzel bir kasa. Ön taraftan çok rahatça hava çekebiliyor ve tozu falan öyle içeriye çekmiyor. Tavsiye ederim yani.

Geçen hafta Guardian Pro, mini olmayan versiyonu indirimde gittigidiyor'da 339,99TL olmuştu. Keşke o zaman alsaydınız.

Outlet şuan 399TL
Katılıyorum ancak bana sorarsanız ürün harap olmuş. O fiyata RGB'siz ama iyi kasalar var sıfır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı