Dark Guardian Mini nasıldır?

Kule tipi almak istersem 222TL, 2 fan alırsam 72TL. Bütçem fanlara yetiyor.

Direkt 2 fan alsam nasıl olur genel sıcaklık?
Fanlara bağlı. Ben tek fana 60 küsür verdim thermaltake turbo 120mm. Işıklamdırma yerine yüksek cfm değeri olan fanı alın.

Fanlara bağlı. Ben tek fana 60 küsür verdim thermaltake turbo 120mm. Işıklamdırma yerine yüksek cfm değeri olan fanı alın.
Kasanın kendi fanları...
Yeterli olur hocam. @Enterprise_1071'in dediği gibi 3300x çok ısınan bir işlemci değilmiş.
Ne olur ne olmaz diye sormuştum, sizce ne yapmalıyım?
Hocam kasanın üzerinde gelen 4 fan 3300X gibi bir CPU için hayli hayli yeterli. Eğer çok korkuyorsanız ısınmasından RGB bir fan alabilirsiniz 2 tane. Dark'ın veya Aerocool'un olabilir ucuz fan önerisi olarak. Ancak bence gereksiz bir harcama olacaktır 2 fan almak 4 fan yeterliyken.

Kule tipi soğutma 3300X için gerekli değil. Isınan bir CPU değil 3300x.
Kasanın kendi fanlarından satılıyor, 2 tane alabilirim ki böylece 6 tane olur. Bazıları ısınıyo, bazıları ısınmıyo diyor. 3600'ün oluşturduğu psikoloji beni diğer işlemciler için de korkutuyor...

Kasanın kendi fanları...

Kasanın kendi fanlarından satılıyor, 2 tane alabilirim ki böylece 6 tane olur. Bazıları ısınıyo, bazıları ısınmıyo diyor. 3600'ün oluşturduğu psikoloji beni diğer işlemciler için de korkutuyor...

Hocam stok olarak al eğer yetersiz gelirse para biriktirip işlemci soğutucu alırsın. Kasanın üzeeine takacağın fanlar işlemciyi soğutmaz. Ben stok fanla en fazla 69 dereceyi gördüm. Dark x94 taktıktan sonra 60 a düştü yani çok gerekli değil 3300x için. Tatmin olmazsanız alırsınız.

Kasanın kendi fanları...

Kasanın kendi 4 fanı yeterli olur bence. Eğer derecelerden memnun kalmazsanız sadece işlemci soğutucu eklersiniz.

Kasanın kendi fanları...

Korkmanıza gerek yok. Isınmayacaktır. Bana güvenebilirsiniz. Bu arada konu uzuyor. Daha sorunuz varsa konu açmalısınız.

Peki ya sizce B450M PRO4 almam şart mı? B450M S2H bütçeme daha çok uygun. İşlemciye OC yapmayı düşünmüyorum. Benim için anakart sistemi taktığımda çalıştırsın yeter. RAM için çok az ve ileride ekran kartı için de OC yapabilirim bu arada. Aradaki fark yaklaşık 60TL...

Peki ya sizce B450M PRO4 almam şart mı? B450M S2H bütçeme daha çok uygun. İşlemciye OC yapmayı düşünmüyorum. Benim için anakart sistemi taktığımda çalıştırsın yeter. RAM için çok az ve ileride ekran kartı için de OC yapabilirim bu arada. Aradaki fark yaklaşık 60TL...
Şart değil. B450M S2H yeterli olacaktır.

B450 m2h var bende çatır çatır kullanıyorum valla sorun yok. 3000mhz ram takılı 8x2.

Konuya tarayıcıdan aratıp gelenler için hortlatma ihtiyacı hissediyorum, kasanın aynısı Genesis İrid 503. Fanların gücü aynı mı kontrol etmek gerekir ancak incelemesini bulabilmek güzel. Yapı olarak kasalar birebir aynı.
Tarafsız bir kaynaktan inceleme görebilmek iyi oldu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı