Dark Guardian MiNi, 4x12cm Dual Ring F-RGB LED Fan, Full Mesh Ön Panel, T-Glass Micro-ATX Oyuncu Kasası ! Sıradışı Tasarım, Can Alıcı RGB Renkler ile Oyuncuların Yeni Tercihi Guardian Mini ! Dark Guardian Mini Efsane Yeniden Canlandı Ne istediğini bilen kullanıcıların yeni seçimi yüksek...
www.teknobiyotik.com
.
Sizce bu kasa alınır mı? Bunun büyük olanını alacaktım ama sonradan bunu gördüm, arasındaki fiyata az daha ekleyip SSD alırım diye düşünüyorum.
Sistem:
RX 590
i5 9400F.
Kingston 8 GB RAM.
FSP AHBC 600W PSU.
ASUS Prime B365M-K anakart.
Dark Guardian MiNi, 4x12cm Dual Ring F-RGB LED Fan, Full Mesh Ön Panel, T-Glass Micro-ATX Oyuncu Kasası ! Sıradışı Tasarım, Can Alıcı RGB Renkler ile Oyuncuların Yeni Tercihi Guardian Mini ! Dark Guardian Mini Efsane Yeniden Canlandı Ne istediğini bilen kullanıcıların yeni seçimi yüksek...
www.teknobiyotik.com
.
Sizce bu kasa alınır mı? Bunun büyük olanını alacaktım ama sonradan bunu gördüm, arasındaki fiyata az daha ekleyip SSD alırım diye düşünüyorum.
Sistem:
RX 590
i5 9400F.
Kingston 8 GB RAM.
FSP AHBC 600W PSU.
www.teknobiyotik.com
.
Sistem:
RX 590.
i5 9400F.
Kingston 8 GB RAM.
FSP AHBC 600W PSU.
Teknik Özellikler Ürün Adı : Aerocool Ore Saturn Kasa Rengi : Siyah Kasa İç Boyası : Siyah Kasa Tipi : Mid Tower Desteklenen Anakart Tipi : ATX, Micro-ATX, Mini-ITX Güç Kaynağı Konumu : Altta Koruma : OVP/UVP/OPP/SCP Max. Çıkış Değerleri : 12V: 45A, +5V: 20A, +3.3V: 20A (12V...
www.teknobiyotik.com
Bunu öneririm. Guardian Mini de fena değil ama biraz küçük ve @gleran 'ın dediği gibi ATX desteği yok
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
Bizzat o kasaya montaj yapmışlığım var. Gayet güzel lakin biraz ufak bir kasa. Kablolama yaparken baya uğraştırmıştı beni. İçinden çıkan 4 fanda molex üzerinden çalışıyor ve gayet sessiz ve serin. Dezavantajı bence ATX bir anakartı desteklemiyor oluşu. Öte yandan güzel bir kasa. Ön taraftan çok rahatça hava çekebiliyor ve tozu falan öyle içeriye çekmiyor. Tavsiye ederim yani.
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.