Dark Guardian Mini'ye Sharkoon SHP650 PSU sığar mı?

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Sigortacı
Merhabalar,
Sharkoon SHP650 PSU'suna sahibim. Bu kasayı almayı düşünüyorum. Kasa mATX olduğu için gözüme de biraz ufak gözüktü. Bendeki PSU buna uyar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam fan sesleri konusunda şikayet eden kullanıcılar var üstte arkadaşın dediği gibi.
Biraz daha ekleyip farklı bir kasa tercih etmeniz daha iyi olabilir aksi taktirde ya fiyat farkını fanlara harcaycaksınız ya da sesi dinlemek zorunda kalacaksınız.

Sorunla alakalı değil ama eğer Dark kasa alacaksan ya yüksek fan sesine hazır ol ya da yeni fanlar al.

Ne alaka? Tamamen uydurma bir söylenti, Guardian kullanıyorum 6 fanlı son hızda kullanıyorum fanları hiç rahatsız olmuyorum, çok memnunum ayrıca çok sessiz. Corsair model montajladım bir keresinde Delta mıydı neydi bilmiyorum 4 fanlı dedim bu ses ne 10 kat fazla ses veriyordu.
Merhabalar,
Sharkoon SHP650 PSU'suna sahibim. Bu kasayı almayı düşünüyorum. Kasa mATX olduğu için gözüme de biraz ufak gözüktü. Bendeki PSU buna uyar mı?

Mini alma çok ufak.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı