Dark Guardian RGB LED Bağlantısı

Kardeşim bu kasadan bendede var anakart rgb portuna tak ve bilgisayarı aç açtıktan sınra kasanın üzerinde bulunan led tuşuna basılı tut 5 6 saniye kontrolcü kendini kapatacaksa yönetimi anakarta devredecektir.
Vallaha helal olsun cidden aksayı 5 defa falan söküp tüm kullanma kılavuzları okumama rağmen böyle bir detaya rastlamadım,çok teşekkürler denedim tüm fonksiyonlar çalışıyor. Kasa RGB sorunu çözülmüştür.
İnan bende işlemci soğutucusuna anlam veremedim ama bunun için Thermaltake e mail attım bakalım buradan çözemezsek oradan bir cevap gelir umarım.
Thermaltake UX200 için sanırım adreslenebilir rgb kontrolcü satın almam gerekiyor ama bunun hakkında da bir bilgiye sahip değilim.

Son düzenleme:
Sanırım bu anakart ta adreslenebilir rgb portu yok öyle midir?
RGB Portları mevcut 2 tane, sadece 5V soketi yok işlemci RGB kontrolü için bu da bir çok ana kartta yok benim araştırmama göre üst seviye ana kartlarda mevcut.

RGB Portları mevcut 2 tane, sadece 5V soketi yok işlemci RGB kontrolü için bu da bir çok ana kartta yok benim araştırmama göre üst seviye ana kartlarda mevcut.

Dostum merhaba bende bu kasadan almayı düşünüyorum.Benimde anakart MSI ve üzerinde RGB kontrolcü soketi var sana sormak istediğim.Renklerin kontrol edebiliyoruz iyi tamam peki fan ayarlarınada PC üzerinden kontrol varmı bir programla veya MSI ile teşekürler.

Maalesef kasa fanlarım çalışmıyor yeni aldım kasayı ya içinde ki hub arızalı ya da başka bişey
Edit : cpu olmadığında anakart çalışmıyormuş dolayısıyla fanlar da cpu geldi taktım sorun yok

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…