Dark Guardian vs Prestige

Arkadaşlar Dark Guardian bende düşünüyorum fakat korkum kasa değil Teknobiyotik, kasa geldiğinde kasada herhangi bir hasar ezilme falan varmıydı ? Kasaya 120 mm işlemci soğutucu sığar mı sizce ? Kasayı almayı istememin en büyük sebebi ön tarafın tamamen mesh olması bu yüzden çok iyi hava alacağını düşünüyorum sizce öyle mi kullandığınız için. Son olarak genel olarak kasadan memnun musunuz Corsair-Spec Delta ile arasında kaldım ve psu'lu olanını mı kullanıyorsunuz kasanın sadece normal hali mi psu da alacağım o yüzden soruyorum.

Gönül rahatlığı ile alabilirsin benimle iletişime geçersen yardımcı olurum

Hocam acaba resmini atarmısınız kablolama için bende aldım anakartım msi tomahawk max kablolamayı yapamadım gibi sizden öğreneceklerim olabilir
Gönül rahatlığı ile alabilirsin benimle iletişime geçersen yardımcı olurum
Hocam merhaba mesela ben rgb aydınlatmanın 5 6 saniye basılı tutup anakarta devretmesini bilmiyordum teşekkür ederim sağolun ayrıca kablolamayı nasıl yaptınız benimki biraz karıştıda

Akşam eve gidince atarım fotoğraflarını. Bende arkadaştan öğrendim ama nedense mystic light ile çalışmıyor. Kırmızı yansın istiyorum mesela yeşil yanıyor gibi. Zaten hangi renge basarsam sadece 3 renk yanıyor. Önemli değildi zaten ama üstünden kontrol edip belli bir renkte yanması daha güzel duruyor, özellikle beyaz renkte çok temiz duruyor.

Hocam unuttunuz galiba fotoyu

Hocam unuttunuz galiba fotoyu
Unuttum kusura bakma valla ya birkaç gündür iş sonrası akşam dışarıdaydım ama bugün gidince direkt olarak çekicem. Aslında aklımdaydı ama hepsiburada'dan aldığım monitörle uğraşıyorum strese sokuyorlar beni akşamları müşteri hizmetleri falan ama hatırlatma açıyorum eve gidince direkt çekicem akşam yine müsait olunca buraya yükleyeceğim.

Son düzenleme:
Zahmet vermeyelim hocam bu kargo olayı benimde csnımı sıktı bütün parçalar geldi kurdum ram yok pc yi açamıyorum öyle kaldı valla beni bekliyor ve halada gelmedi 1 haftayı bulurmuş

Zahmet vermeyelim hocam bu kargo olayı benimde csnımı sıktı bütün parçalar geldi kurdum ram yok pc yi açamıyorum öyle kaldı valla beni bekliyor ve halada gelmedi 1 haftayı bulurmuş ☹☹
Tek firmayla çalışmak daha iyi oluyor böyle durumlarda aslında. Tabi fiyatlar değişkenlik gösterir ama ben ram'i Vatan Bilgisayar'dan, diğer hepsini Hepsiburada'dan aldım.
Konuya gelirsek ilk kez kendim bir bilgisayar toparladım. Daha önceki kasamın içi çorba gibiydi. Arkada saklanan tüm kablolar ortadaydı. Üşendim sıfırdan söküp ayarlamadım hiç ama bu sefer artık olduğu kadarıyla arkadan geçirdim hepsini. Şu ekran kartından çıkan kablo gözüme batıyor sadece ama yapacak bir şey yok sanırım ona da.

Elinize sağlık hocam teşekkür ederim valla bildiğiniz rezil oldum piyasadan 1200 tl ucuza topladım ancak hala ram leri bekliyorum hatta ramlarimiz bile aynı ahhhhh bi gelsede bende açsam şu sistemi

Elinize sağlık hocam teşekkür ederim valla bildiğiniz rezil oldum piyasadan 1200 tl ucuza topladım ancak hala ram leri bekliyorum hatta ramlarimiz bile aynı ahhhhh bi gelsede bende açsam şu sistemi ☹
Olsun 1200₺'ye değer bence, az para değil. Ram çok hoşuma gitmişti alırken görüntüsü ve özellikle rengi falan çok hoş. Kablolamayı ben de çok iyi yapamamışım ama gördüğün gibi sarkan kötü duran yerleri uğraşarak toparlamak falan zaman meselesi işte. Gelsin de güle güle kazasız kullan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…