Dark Guardian vs Prestige

Arkadaşlar Dark Guardian bende düşünüyorum fakat korkum kasa değil Teknobiyotik, kasa geldiğinde kasada herhangi bir hasar ezilme falan varmıydı ? Kasaya 120 mm işlemci soğutucu sığar mı sizce ? Kasayı almayı istememin en büyük sebebi ön tarafın tamamen mesh olması bu yüzden çok iyi hava alacağını düşünüyorum sizce öyle mi kullandığınız için. Son olarak genel olarak kasadan memnun musunuz Corsair-Spec Delta ile arasında kaldım ve psu'lu olanını mı kullanıyorsunuz kasanın sadece normal hali mi psu da alacağım o yüzden soruyorum.

Arkadaşlar Dark Guardian bende düşünüyorum fakat korkum kasa değil Teknobiyotik, kasa geldiğinde kasada herhangi bir hasar ezilme falan varmıydı ? Kasaya 120 mm işlemci soğutucu sığar mı sizce ? Kasayı almayı istememin en büyük sebebi ön tarafın tamamen mesh olması bu yüzden çok iyi hava alacağını düşünüyorum sizce öyle mi kullandığınız için. Son olarak genel olarak kasadan memnun musunuz Corsair-Spec Delta ile arasında kaldım ve psu'lu olanını mı kullanıyorsunuz kasanın sadece normal hali mi psu da alacağım o yüzden soruyorum.
Gönül rahatlığı ile alabilirsin benimle iletişime geçersen yardımcı olurum

Valla baya oldu alalı aslında fan ve görüntü falan baya güzel. Kasa kalınlık ve ağırlık olarak sanırım ne kadar ağır olursa o kadar iyi olmasıyla ilgili bir yargı var ama kasa ağırlık olarak gayet iyi ve sağlam. Sadece tek şikayetim ön üstte bulunan portlar ilk başta baya sertti ve yumuşar dedim zamanla. Yumuşadı ama bağlantı olarak stabil değiller. Logitech kablosuz gamepad kullanıyorum, dibine girmem gerekiyor bazen kısa kısa kopmalar yaşıyorum hatta ama gamaped ile oluyor bu. Usb vs. fazla kullanmadım. Kullandığım zaman kopyalamayı kestiği olmadı ama için rahat olsun. Son olarak anakartım Msi bazooka v2 ve mystic light destekli. Kasada rgb fanlar ve kontrolcü ile sözde çoğu ışıklandırmayı desteklediği yazıyor fakat ben doğru bağlantıyı yapmama rağmen mystic light uygulaması ve farklı Msi uygulamaları üzerinden kullanmama rağmen anakart ve kasa ışıklarını eşleyemedim, hatta yönetemedim. Bana çok farketmiyor aslında. Üzerindeki tuş ile renkler arasında geçiş yaptırıyor biraz sınırlı olsa da. Bu iki sorun haricinde matx anakart için baya büyük çünkü tam boy anakartları destekliyor. Fanları da 1000 rpm ile dönüyor, önde 3 arkada 1 tane var. Üstte de 2 adet boş fan yeri var. Kasa havalandırması için değiştirdim aslında. Önceki kasada anakart 70 derecelere dayanmkştı ve araştırdığım kadarıyla pek sağlıklı bir sıcaklık değilmiş anakart için. Şuan üst tarafa da fan ekledim ve anakart maksimum 58-60 derecelerde. Havalandırmasından çok memnunum. Yani plastik olan şeffaf kapaktan içerisi çok güzel gözüküyor (kablolamayı temiz yaptım özellikle). Ama üstteki havalandırmayı tozdan koruyan filtre çok emanet gibi değil ama basit bir görünüşü var, kayabiliyor dokununca falan. Ama bu fiyata tavsiye ederim valla, çok büyük isteklerin yoksa eğer. İlk kez dark ürünü aldım, normalde sevdiğim bir marka değil, hatta kötü çok kalitesiz olarak bilirdim. Son olarak anakart montajı için altına koyduğun ufak somunlar da çok sağlıklı değil gibi. Bazı delikler çok sıkı. Fiyat performans ürünü aslında, söylediklerim çok sorun değilse senin için performansı yüksek olur. Usb uzatıcı kullanırsan ön port derdinden de kurtulursun.

Bu arada ben mesaj detaylarına bakmadan üstüme alındım sanırım. Olsun Dark Guardion'da böyle bir kasa işte, aşağı yukarı elektronik kalitesi usb için falan aynı olur sanırım. Bu arada Guardion modelinin önü mesh olduğundan havayı çok iyi içeri alıyor ☺
Hocam acaba resmini atarmısınız kablolama için bende aldım anakartım msi tomahawk max kablolamayı yapamadım gibi sizden öğreneceklerim olabilir 😬😬
Gönül rahatlığı ile alabilirsin benimle iletişime geçersen yardımcı olurum
Hocam merhaba mesela ben rgb aydınlatmanın 5 6 saniye basılı tutup anakarta devretmesini bilmiyordum teşekkür ederim sağolun ayrıca kablolamayı nasıl yaptınız benimki biraz karıştıda

Hocam acaba resmini atarmısınız kablolama için bende aldım anakartım msi tomahawk max kablolamayı yapamadım gibi sizden öğreneceklerim olabilir 😬😬

Hocam merhaba mesela ben rgb aydınlatmanın 5 6 saniye basılı tutup anakarta devretmesini bilmiyordum teşekkür ederim sağolun ayrıca kablolamayı nasıl yaptınız benimki biraz karıştıda
Akşam eve gidince atarım fotoğraflarını. Bende arkadaştan öğrendim ama nedense mystic light ile çalışmıyor. Kırmızı yansın istiyorum mesela yeşil yanıyor gibi. Zaten hangi renge basarsam sadece 3 renk yanıyor. Önemli değildi zaten ama üstünden kontrol edip belli bir renkte yanması daha güzel duruyor, özellikle beyaz renkte çok temiz duruyor.

Akşam eve gidince atarım fotoğraflarını. Bende arkadaştan öğrendim ama nedense mystic light ile çalışmıyor. Kırmızı yansın istiyorum mesela yeşil yanıyor gibi. Zaten hangi renge basarsam sadece 3 renk yanıyor. Önemli değildi zaten ama üstünden kontrol edip belli bir renkte yanması daha güzel duruyor, özellikle beyaz renkte çok temiz duruyor.
Hocam unuttunuz galiba fotoyu 😬😬

Hocam unuttunuz galiba fotoyu 😬😬
Unuttum kusura bakma valla ya birkaç gündür iş sonrası akşam dışarıdaydım ama bugün gidince direkt olarak çekicem. Aslında aklımdaydı ama hepsiburada'dan aldığım monitörle uğraşıyorum strese sokuyorlar beni akşamları müşteri hizmetleri falan ama hatırlatma açıyorum eve gidince direkt çekicem akşam yine müsait olunca buraya yükleyeceğim.
Screenshot_20191121-161436.png

Son düzenleme:
Unuttum kusura bakma valla ya birkaç gündür iş sonrası akşam dışarıdaydım ama bugün gidince direkt olarak çekicem. Aslında aklımdaydı ama hepsiburada'dan aldığım monitörle uğraşıyorum strese sokuyorlar beni akşamları müşteri hizmetleri falan ama hatırlatma açıyorum eve gidince direkt çekicem akşam yine müsait olunca buraya yükleyeceğim.
Eki Görüntüle 462524
Zahmet vermeyelim hocam bu kargo olayı benimde csnımı sıktı bütün parçalar geldi kurdum ram yok pc yi açamıyorum öyle kaldı valla beni bekliyor ve halada gelmedi 1 haftayı bulurmuş ☹️☹️

Zahmet vermeyelim hocam bu kargo olayı benimde csnımı sıktı bütün parçalar geldi kurdum ram yok pc yi açamıyorum öyle kaldı valla beni bekliyor ve halada gelmedi 1 haftayı bulurmuş ☹☹
Tek firmayla çalışmak daha iyi oluyor böyle durumlarda aslında. Tabi fiyatlar değişkenlik gösterir ama ben ram'i Vatan Bilgisayar'dan, diğer hepsini Hepsiburada'dan aldım.
Konuya gelirsek ilk kez kendim bir bilgisayar toparladım. Daha önceki kasamın içi çorba gibiydi. Arkada saklanan tüm kablolar ortadaydı. Üşendim sıfırdan söküp ayarlamadım hiç ama bu sefer artık olduğu kadarıyla arkadan geçirdim hepsini. Şu ekran kartından çıkan kablo gözüme batıyor sadece ama yapacak bir şey yok sanırım ona da.
20191121_182646.jpg
20191121_182704.jpg
20191121_182716.jpg

Tek firmayla çalışmak daha iyi oluyor böyle durumlarda aslında. Tabi fiyatlar değişkenlik gösterir ama ben ram'i Vatan Bilgisayar'dan, diğer hepsini Hepsiburada'dan aldım.
Konuya gelirsek ilk kez kendim bir bilgisayar toparladım. Daha önceki kasamın içi çorba gibiydi. Arkada saklanan tüm kablolar ortadaydı. Üşendim sıfırdan söküp ayarlamadım hiç ama bu sefer artık olduğu kadarıyla arkadan geçirdim hepsini. Şu ekran kartından çıkan kablo gözüme batıyor sadece ama yapacak bir şey yok sanırım ona da.
Eki Görüntüle 462613Eki Görüntüle 462614Eki Görüntüle 462615
Elinize sağlık hocam teşekkür ederim valla bildiğiniz rezil oldum piyasadan 1200 tl ucuza topladım ancak hala ram leri bekliyorum hatta ramlarimiz bile aynı 😇😇ahhhhh bi gelsede bende açsam şu sistemi ☹️

Elinize sağlık hocam teşekkür ederim valla bildiğiniz rezil oldum piyasadan 1200 tl ucuza topladım ancak hala ram leri bekliyorum hatta ramlarimiz bile aynı 😇😇ahhhhh bi gelsede bende açsam şu sistemi ☹
Olsun 1200₺'ye değer bence, az para değil. Ram çok hoşuma gitmişti alırken görüntüsü ve özellikle rengi falan çok hoş. Kablolamayı ben de çok iyi yapamamışım ama gördüğün gibi sarkan kötü duran yerleri uğraşarak toparlamak falan zaman meselesi işte. Gelsin de güle güle kazasız kullan.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı