Dark HDMI to VGA dönüştürücü alınır mı?

Dostum ben yaptıklarımı sana sırasıyla anlatayım;
1. Eski driveri sildim.
2. PC kapattım yeni GT 1030 taktım.
3. Dark çeviriciyi taktım.
4. Açtığımda direk 1024x720 başladı sonra ekran kartı driverini kurdum ama aygıt yöneticisindende etkinleştirmek lazımmış onuda o şekilde hallettim direk oldu. Bunları yaptıktan sonra istediğim çözünürlüğe ayarladım.

Bak şöyle birşey var hiç mi görüntü gelmiyor sinyal yok mu diyor;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Direk ekran simsiyah hiçbir şey yazmıyor, ben driver kurmadım eski ekran kartımı takıp driver kurup deneyeyim mi ?

Gt 1030 aldım kart, dönüştürücü elektrikçiden aldım dandik birşey marka falan yazmıyor.monitör dvi değil, şimdi eski ekran kartini takacağım görüntü almak için sonra gt 1030 un driverları kuracağım umarım olur

Dostum görüntü geldikten sonra driver kurmak kolay keşke kaliteli birşey alsaydın ama elektrikçiden alman avantaj en azından kargo derdin yok git iade et. Bende eğer çalışmasaydı yerel satıcıları deniyecektim. Bağlantıları doğru ve sağlam yaptığından emin ol birde mönitörün açık olduğundan emin ol simsiyah ve ekranda hiç yazı olmaması tuhaf.

Her şekilde dene baktın olmuyor iade et kaça almıştın ki? Pahalı birşey almak istemiyorsan yerel satıcılara bakmaya devam et alırken ama olmazsa iade edeceğini söyle ki sorun çıkmasın onlarda olmazsa benim aldığımdan al.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı