F Froua Hectopat Katılım 17 Ağustos 2017 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2017 #21 Ya çaresizlikten aldım tamamen atm bozuk para yükleyip internetten alamadım paramı yuttu atm. Bir de bu dandik ürüne 60 lira para aldı.
Ya çaresizlikten aldım tamamen atm bozuk para yükleyip internetten alamadım paramı yuttu atm. Bir de bu dandik ürüne 60 lira para aldı.
R redno Hectopat Katılım 10 Eylül 2017 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2017 #22 Arkadaşlar Yeni çıkan ekran kartlarında analog sinyal çıkışı yok. Dijital sinyali analog sinyale dönüştürmenin iki yolu vardır. 1- Hdmi to vga aktif adaptör. 2- Dvi-d to vga aktif adaptör. Altta linkleri veriyorum. inceleyebilirsin. Dvi-D VGA Aktif dönüştürücü adaptör DVI To VGA 24+1 49 TL Sanalpazar.com'da Hdmi VGA Aktif dönüştürücü adaptör HDMI To VGA 1080P 19 TL Sanalpazar.com'da Son düzenleme: 10 Eylül 2017
Arkadaşlar Yeni çıkan ekran kartlarında analog sinyal çıkışı yok. Dijital sinyali analog sinyale dönüştürmenin iki yolu vardır. 1- Hdmi to vga aktif adaptör. 2- Dvi-d to vga aktif adaptör. Altta linkleri veriyorum. inceleyebilirsin. Dvi-D VGA Aktif dönüştürücü adaptör DVI To VGA 24+1 49 TL Sanalpazar.com'da Hdmi VGA Aktif dönüştürücü adaptör HDMI To VGA 1080P 19 TL Sanalpazar.com'da