Dark kasa ve PSU vs High Power PSU


Bakınız: Paradan sakındığınız şey, güç kaynağı. Tüm sisteminizden elektrik geçirecek bir cihaz. Bugün 50-100 TL vermeyerek yarın tüm sistemi riske atmak sizce doğru olur mu? Bunun sağlaması sizin için "evet" ise söyleyecek sözüm yoktur.
 
Ben de bilmiyorum ne yapmam gerektiğini. Arkadaş Aerocool VX Plus alınabilir dediği için öyle dedim. Bütçem aşırı kısıtlı.
 
Peki o zaman High Power alıp eski full demir olanlardan bir kasa buldum ama sadece egzoz fanı var. Kapağı açık kullanırım.

Tozlanmayı da düşünerek önlem alın ama kasa sorununu da kısa vadede çözmeye çalışın. 300-350 TL aralığında da güzel kasalar var.
 
Sahibinden, LetGo gibi yerler üzerinden ufak bir araştırma yapın. Forumda konunuzu açın. Duruma göre değerlendiririz.
Denizli'de çok ilan yok ve Sahibinden'de GET'i kullanıyorum çoğu kişi ya açmıyor ilan ya da GET'i kabul etmiyorlar. Ben de güvenemiyorum dolandırılırım diye. Bakalım artık yine de PSU'dan yana içim rahat olur.
@alihanvardertyok size bir şey soracaktım. İkinci el biraz daha uyguna Aerocool VX Plus 600W 80+ PSU buldum. Nasıldır, alınır mı?
Sahibinden, LetGo gibi yerler üzerinden ufak bir araştırma yapın. Forumda konunuzu açın. Duruma göre değerlendiririz.
High Power siparişini vereceğim birazdan. Bunu almalıyım değil mi?
 
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…