Dark Maxima V20 alınır mı?

CAN01F

Centipat
Daha fazla  
Dark maxima V20 beğendim soğutması iyi gibi geldi bir de en önemlisi bana göre toz filtresinin olması üstte önde bir de allta olmasını beğendim sizce iyi mi alınır mı? Ek olarak fan takmam gerekir mi? Kullananların geneli üste 2 tane daha gider fanı takmış tek bir gider fanı iş görür mü? Yeni önerileriniz varsa bütçe maksimum 1600 öneriniz hepsiburadan bir de ARGB olursa sevinirim teşekkürler.

Ben kullanıyorum, 6700xt, i5 12400f ve se 214xt kule soğutucu ile. Gayet geniş, sessiz ve ferah.
Alınır. Ben kullanıyorum ve memnunum.
Kullandığınız için soruyorım da soğutma nasıl toz filtresi iyi mi sistemim benim rtx 3060 ti i5 12400f soğutur mu idare eder mi ultra grafiklerde atıyorum cyberpunk bide sıvı soğutma kullanıyor musun veya fana ek bir gider eklediniz mi @Genzonzi @flashneuron @erasepat

Son düzenleme:
Aerocool versiyonunu kullanıyorum baya benziyor ikisi zaten aynı gibi. Toz filtresi işe yarıyor kasanın içi çok toz toplamıyor öndeki mesh ızgara toz topluyor haftada bir temizlemek lazım. Kasanın soğutması iyi üst hava kanalından ve egzoz fanından baya sıcak hava çıkıyor hatta odamı baya klima açmış gibi ısıtıyor.
Kasa ayrıca çok büyük ve ağır.

Aerocool versiyonunu kullanıyorum baya benziyor ikisi zaten aynı gibi. Toz filtresi işe yarıyor kasanın içi çok toz toplamıyor öndeki mesh ızgara toz topluyor haftada bir temizlemek lazım. Kasanın soğutması iyi üst hava kanalından ve egzoz fanından baya sıcak hava çıkıyor hatta odamı baya klima açmış gibi ısıtıyor.
Kasa ayrıca çok büyük ve ağır.
@Attacksaw Sıvı soğutma olmadan ve 1 tane gider fanı kullanıyorsanız sıcaklıkları yazabilir misiniz 3 tane takmam gerekir mi gider fanlarını sizce bide sıvı soğutma kullanmalımıyım sistemi üste yazdım ama tekrar yazayim rtx 3060 ti i5 12400f teşekkürler

@Attacksaw Sıvı soğutma olmadan ve 1 tane gider fanı kullanıyorsanız sıcaklıkları yazabilir misiniz 3 tane takmam gerekir mi gider fanlarını sizce bide sıvı soğutma kullanmalımıyım sistemi üste yazdım ama tekrar yazayim rtx 3060 ti i5 12400f teşekkürler
Sıvı soğutma kullanmıyorum, önde 2 arkada 1 egzoz stock kasanın fanı var. Hava soğutucu kullanıyorum. Bende de Ryzen 5 5600 ve 3060 var ben voltajları ayarlardığım için 60 dereceyi pek geçmiyor iki parçada. Stock halde Oyuna göre değişiyor ekran kartı 67-68max görüyor işlemcide 70' e gelebiliyor. Şuanda voltaj ayarı ile gayet serin çalışıyor boşta işlemci 35-40 arası. Ekran kartıda fanı kapalı bi şekildeyken 35-50 arası çalışıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı