Dark Maxima V20, RGB nereye bağlanır?

Hocam vdg kablosu boşta kalacak. SATA portunu PSU'dan gelen SATA güç girişine bağlayacaksınız. Diğer kablo da RGB için.
Evet Sys fan'a bağladım, vdg boşta kaldı, o kabloyuda rgb kontrolcüsünün altına taktım sanırım takıldı. Son olarak bir kablo kaldı vdg ile o ne işe yarıyor ? ( Birazdan ekran kartı felanda takacağım sonra test edince gene size ileteceğim hocam.)

bu

Dosya Ekleri

• F8C5BD6D-DBB8-4FD6-973B-CF038D873EA1.jpeg
    F8C5BD6D-DBB8-4FD6-973B-CF038D873EA1.jpeg
    82,2 KB · Görüntüleme: 67
Evet SYS Fan'a bağladım, vdg boşta kaldı, o kabloyuda RGB kontrolcüsünün altına taktım sanırım takıldı. Son olarak bir kablo kaldı vdg ile o ne işe yarıyor? ( birazdan ekran kartı falanda takacağım sonra test edince gene size ileteceğim hocam.)

Bu.

Vdg Gigabyte'nin kendi anakartlarına özel ARGB portu.

Vdg Gigabyte'nin kendi anakartlarına özel ARGB portu.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Burada bahsettiğim kablodan bahsediyor ama o sıvı soğutucu için bahsediyor. Acaba bende mi aynı şekilde bağlayacağım, bağlayacaksam 12V mu olmalı benimde bir bilgi bulamadım benim RGB kontrolcüsü için.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Burada bahsettiğim kablodan bahsediyor ama o sıvı soğutucu için bahsediyor. Acaba bende mi aynı şekilde bağlayacağım, bağlayacaksam 12v mu olmalı benim de bir bilgi bulamadım benim RGB kontrolcüsü için.

Hocam anakart farkı var. Anakartınızda RGB portu yok sizin.

Kontrol ettiğimde sizin anakart modelinizde RGB portu yok. MAG serisinde var. O kablo da boşta kalacak. Kumanda üzerinden kontrol edeceksiniz. RGB portu olsaydı anakartta o kablo RGB portuna takılacaktı.
İnan zerre umrumda değil anakarttan ışıklandırma :D Kasayı soğutması için almıştım zaten ama tam takır çalışsın istiyorum. Şimdi kabloları toparlayıp, ekran kartını takacağım sonrasında size tekrar bilgi vereceğim hocam. Her şekilde çok teşekkürler. Sayenizde hem yalnız hissetmedim hem de daha rahat ettim..

İnan zerre umurumda değil anakarttan ışıklandırma :D kasayı soğutması için almıştım zaten ama tam takır çalışsın istiyorum. Şimdi kabloları toparlayıp, ekran kartını takacağım sonrasında size tekrar bilgi vereceğim hocam. Her şekilde çok teşekkürler. Sayenizde hem yalnız hissetmedim hem de daha rahat ettim.

Önemli değil hocam. MAG serisi anakartınız olsaydı anakarttan da kontrol ederdiniz. Kasayı topladıktan sonra bilgilendirirseniz sevinirim.

Önemli değil hocam. MAG serisi anakartınız olsaydı anakarttan da kontrol ederdiniz. Kasayı topladıktan sonra bilgilendirirseniz sevinirim.
Hocam PCI_E1 ve PCI_E3 var, ekran kartı 6700XT hangisine takacağım peki. E1 mi ?

For a single PCIe x16 expansion card installation with optimum performance, using the PCI_E1 slot is recommended
Sanırım bundan dolayı E1 olacak..

Asus Radeon Dual 6700XT OC takamadım ama anakarta sanki sığmıyor gibi :D Umarım uyumsuzluk tarzı bir şey yoktur :D

Ve ben buna 16güç girişi mi bağlayacağım ?

Dosya Ekleri

• A119D3E3-5862-49ED-9109-B5CCA3A7021C.jpeg
    A119D3E3-5862-49ED-9109-B5CCA3A7021C.jpeg
    136,2 KB · Görüntüleme: 62
Son düzenleme:
Hocam pcı_e1 ve pcı_e3 var, ekran kartı 6700XT hangisine takacağım peki. E1 mi?

For a Single PCI-e X16 expansion Card installation with optimum performance, using the pcı_e1 slot is recommended.
Sanırım bundan dolayı E1 olacak.

ASUS Radeon Dual 6700XT OC takamadım ama anakarta sanki sığmıyor gibi :D umarım uyumsuzluk tarzı bir şey yoktur :D

Ve ben buna 16güç girişi mi bağlayacağım?

Hocam uymaması imkansız. Ve evet 6 pin guç girişi başlamanız gerekli.

Ve evet E1 slotuna takacaksınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı