Dark maxima V30 kasa fanları çalışmıyor

dextermn

Hectopat
Daha fazla  
Dün akşama doğru aldığım Dark maxima V30 kasam elime ulaştı, bütün parçaları kasaya monte ettim ancak fanlar dönmüyor. Kontrolcüyü SATA kablosu ile direkt PSU'ya bağladım akabinde dönmediği için SYS fana 4 pinli girişi de taktım ancak hiçbir şekilde dönmüyor sadece dün 1 2 saniye LED yanar gibi oldu o kadar. Teknobiyotik'le iletişime geçtim ve kontrolcünün arızalı olabileceğini söylediler. Yeni alınmış bir ürünün arızalı olması kadar müşteriye başka bir sıkıntı yapılamaz. Acaba benzer bir sorun yaşayan ve çözen biri oldu mu? Eksik yaptığım bir şey olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Araştırırken hiç böyle bir şey görmedim kasa gerçekten güzel ama Dark yetkilisi için aynı şeyi diyemem. Ben arıza için gönderimini yaptım 1-2 hafta boş yere fansız kullanacağım bilgisayarı. Siz ne zaman aldınız ve size nasıl bir dönüş yaptılar?

Ben de maxima V20 için aynı konuyu açtım, yalnız değilsiniz. Berbat bir his.

Araştırırken hiç böyle bir şey görmedim kasa gerçekten güzel ama Dark yetkilisi için aynı şeyi diyemem. Ben arıza için gönderimini yaptım 1-2 hafta boş yere fansız kullanacağım bilgisayarı. Siz ne zaman aldınız ve size nasıl bir dönüş yaptılar?

Ben de maxima V20 için aynı konuyu açtım, yalnız değilsiniz. Berbat bir his.

Son düzenleme:
Benim kurulumu dün yapmıştım, bugün sabah Amazon üzerinden iade talebi başlatıp kargoya verdim zamandan kazanmak adına.

O anki hayal kırıklığıyla ve yalama yapan vidanın siniri ile anakartı sökerken düşürdüm bir de üstüne, kasada yüzeysel hasar oluştu. İade sürecini nasıl etkiler bilmiyorum ama ayıplı mal olduğu biraz umutluyum.

MSI bir kasa sipariş ettim pazartesi gelecek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı