Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Ev : Ryzen 9800x3D / x870 Tomahawk / 2x16GB XPG 6400 cl32 / rx 6800 / KC3000 & NV2 1TB / MSI Mag 750w / PowerBoost x-59 / Peerless Assassin 120 Se / Samsung 32" G5 165Hz
Ofis : Ryzen 5600 / b550 ds3h / Kingston 4x16 / Rx 570 4GB / Samsung Evo 500MB Sata3 SSD / Vita Tenekesi Kasa / SE224xts / Samsung 32" G5 144Hz
- Meslek
- Elektrik Elektronik Mühendisliği
Merhaba,
Elimde linkteki şu ürünün fansız hali var. Hata çizik kozmetik hiçbir problemi yok. Kutu, köpük vs duruyor. Satma sebebim Lian Li EVO dynamic XL diye çok büyük bir kasaya geçtiğim için boşta duruyor. Toz filtreleri vs duruyor. Hatta 1 yıl garantisi bile duruyor olabilir.
www.teknobiyotik.com
Fan ve kontrolcü yoktur.
Kargo için ağır ve büyük bir paket. Ayrıca yüz yüze alışverişe önem veriyorum. Kırıkkale'de elden satıyorum. Kırıkkale merkez ve Yahşihan'a getirebilirim.
Fiyat olarak 1000TL istiyorum. Pazarlık yok. Israrcı olmayın. EFT yok.
Alıcı olun veya olmayın. Saygı çerçevesi içinde her türlü yoruma açığım.
Neden kasalarımı satmaya başladım 20 saniyelik video.
Video için tıklayınız
Elimde linkteki şu ürünün fansız hali var. Hata çizik kozmetik hiçbir problemi yok. Kutu, köpük vs duruyor. Satma sebebim Lian Li EVO dynamic XL diye çok büyük bir kasaya geçtiğim için boşta duruyor. Toz filtreleri vs duruyor. Hatta 1 yıl garantisi bile duruyor olabilir.
Dark Maxima V30 Temperli Cam Yan Panel, 3x12cm Ön + 1x12cm Arka ARGB LED Fanlı, Dikey Ekran Kartı Takılabilen, USB 3.0 Type-C, ATX Oyuncu Kasası (DKCHMAXV30) - Bilgisayar Kasası - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
Yepyeni Dark MAXIMA V30, 3x12CM ve 1x12CM ARGB Ring LED Fan, 380mm' ye Kadar Sıvı Soğutma Desteği, Full Mesh Ön Panel, Dikey Ekran Kartı Destekli Süper ATX Oyuncu Kasası ! Efsane Yenilendi; 3x12cm, 1x12cm ARGB Fan, USB Type C Bağlantı, 4mm T-Glass Cam Yan Paneli, Ultra Geniş İç Hacimli Yapısı...
Fan ve kontrolcü yoktur.
Kargo için ağır ve büyük bir paket. Ayrıca yüz yüze alışverişe önem veriyorum. Kırıkkale'de elden satıyorum. Kırıkkale merkez ve Yahşihan'a getirebilirim.
Fiyat olarak 1000TL istiyorum. Pazarlık yok. Israrcı olmayın. EFT yok.
Alıcı olun veya olmayın. Saygı çerçevesi içinde her türlü yoruma açığım.
Neden kasalarımı satmaya başladım 20 saniyelik video.
Video için tıklayınız
Son düzenleyen: Moderatör: