Satılık Dark Maxima V30 kasa - Kırıkkale

• Konuyu başlatan Antor
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 66
Fiyat hakkında yorum yapılabilir
  1. Evet
Yer
Kırıkkale
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ev : Ryzen 9800x3D / x870 Tomahawk / 2x16GB XPG 6400 cl32 / rx 6800 / KC3000 & NV2 1TB / MSI Mag 750w / PowerBoost x-59 / Peerless Assassin 120 Se / Samsung 32" G5 165Hz

Ofis : Ryzen 5600 / b550 ds3h / Kingston 4x16 / Rx 570 4GB / Samsung Evo 500MB Sata3 SSD / Vita Tenekesi Kasa / SE224xts / Samsung 32" G5 144Hz
Meslek
Elektrik Elektronik Mühendisliği
Merhaba,
Elimde linkteki şu ürünün fansız hali var. Hata çizik kozmetik hiçbir problemi yok. Kutu, köpük vs duruyor. Satma sebebim Lian Li EVO dynamic XL diye çok büyük bir kasaya geçtiğim için boşta duruyor. Toz filtreleri vs duruyor. Hatta 1 yıl garantisi bile duruyor olabilir.

Fan ve kontrolcü yoktur.

Kargo için ağır ve büyük bir paket. Ayrıca yüz yüze alışverişe önem veriyorum. Kırıkkale'de elden satıyorum. Kırıkkale merkez ve Yahşihan'a getirebilirim.
Fiyat olarak 1000TL istiyorum. Pazarlık yok. Israrcı olmayın. EFT yok.
Alıcı olun veya olmayın. Saygı çerçevesi içinde her türlü yoruma açığım.
Neden kasalarımı satmaya başladım 20 saniyelik video.

Video için tıklayınız
1762451102676.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam merhaba. Kargo ile göndermeyi düşünür müsünüz? Kargo için çözüm bulmaya çalışabilirim ona göre.

Kargoya verebilirim ancak mesleki olarak hesaplarımız sürekli denetimde. EFT açıklamasına x malın bedeli gibi bir şey yazarsan problem yaşarım. Ankara'da yaşıyorsan veya tanıdığın varsa bazen Ankara'ya gidiyorum götürebilirim. Hem görerek alınsın, hem para transferi ile uğraşmayalım.

Başka şehirse ve illa alacam dersen detayı görüşürüz.

Kargoya verebilirim ancak mesleki olarak hesaplarımız sürekli denetimde. EFT açıklamasına x malın bedeli gibi bir şey yazarsan problem yaşarım. Ankara'da yaşıyorsan veya tanıdığın varsa bazen Ankara'ya gidiyorum götürebilirim. Hem görerek alınsın, hem para transferi ile uğraşmayalım.

Başka şehirse ve illa alacam dersen detayı görüşürüz.

Kocaeli'de yaşıyorum. Para konusunu bir şekilde çözeriz diye düşünüyorum. Kargo için yol bulduğumda iletişime geçerim isterseniz Discord adınızı verin oradan da yazışabiliriz.

Kocaeli'de yaşıyorum. Para konusunu bir şekilde çözeriz diye düşünüyorum. Kargo için yol bulduğumda iletişime geçerim isterseniz Discord adınızı verin oradan da yazışabiliriz.

Kargoyu halledebiliyorsan telefondan devam ederiz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı