Dark N10 Advanced vs Dark Spartan

Emirhan Bulun

Kilopat
Daha fazla  
Yeni almayı düşündüğüm bilgisayar için sistem bileşenlerimden kalan 3 eksikten 2 si olan güç kaynağı ve kasayı birlikte almak istiyorum. İki kasa modelinide incelediğimde karşıma çıkan farklar:

Dark Spartan, modelinin sade tasarımın daha çok beğendiğime karar verdim. Uzaktan kumandalı renk değiştirilebilen RGB fan ve LED şerit aydınlatması ve pekte renkli olmayan PC bileşenlerini çok göstermiycek akrilik karartılmış panel gerçekten hoşuma gitti. Fiyat 643,77 TL

Dark N10 Advanced, tasarım olarak daha sivri ve sert olmasından dolayı pekte hoşuma gitmedi. Tek renk kırmızı renk fanları ilgi çekici olmasına rağmen sonuç olarak tek renk. Ve artı olarak Dark Spartan modelindeki kadar olmasa da karartılmış temperli cam. Fiyat 687,17 TL

Ortak olarak her iki kasada da High Power Simplicity 600W 80+ güç kaynağı mevcut.

Sizce hangisini almalıyım temperli cam akriliğe kıyasla ne kadar fark eder aralarında çok fark var mı, akrilik çok sorun çıkartır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış anlamayın ama 700 TL verip Dark kasa almak ne kadar mantıklı bilemedim.
Evet aslında çok mantıklı bi seçim değil fakat 700 liraya kasa + güç kaynağı aldığım için bana mantıklı gibi geldi.
Kasa + PSU için bütçeniz ne kadar ? Ayrı bir şekilde alırsanız çok daha güzel olur. ama istemezseniz Dark N10 Advanced modelini öneririm hava sirkülasyonu diğerine göre daha iyi gibi duruyor.
Aslında 500tl Fakat bütçemi aşıp 600'e kadar almayı düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı