İçindeki ürünlerde değişiklik varmış. N10 Pro modelinde LED yokmuş kendileri 4 kenardan eklemiş. N10 Advanced modelinde 15 LED'li fanlar varmış. İki arada bir derede kaldım.
Adv. modeli önü bana hoş gelmedi. Pro daha iyi. Mesh ızgaranın arkasındaki plastik petekleri düzgünce kırarsanız fanlar tam ortaya çıkıyor. Hava akımını engellemiyor. Daha hoş görünüyor.
Adv. modeli önü bana hoş gelmedi. Pro daha iyi. Mesh ızgaranın arkasındaki plastik petekleri düzgünce kırarsanız fanlar tam ortaya çıkıyor. Hava akımını engellemiyor. Daha hoş görünüyor.
Peki fanlar'in ledler'i kapanabiliyor mu? Düşünüyorum bilgisayar masanın altında olacak. N10 Pro daha iyi USB kısımları üst tarafta. N10 Advanced o konuda kötü. Advanced modelinin görünümü daha güzel geldi. Keşke Advanced modelinde USB kısımları üstte olsa. Ne yapacağımı şaşırdım.
Adv. modelinin önündeki dikey yatay çizgilerden tiksindim. Tasarımı iyi gelmedi bana. Belki onlar da kırılabilir. Benimki masanın üstünde. USB takmak için kalkıyorum. Sorun olmuyor. Siz de etmeyin.
Ledler kapanabiliyor.