Dark N10 Advanced vs. N10 Pro

N10 Advanced daha güzel duruyor bence. Ama yine de önermem pek kaliteli bir marka değil çünkü.

Şunu söyleyeyim aerocoolda aldık malzemesi kalitesiz camı akrilik fanları biraz daha şaşavatlı , Dark N10 Pro daha iri , 36 derecede sistem mi olur? Malzeme kaliteside sağlam alıp yan yana koyunca n10' a kalitesiz diyen arkadaşlarin tekrar düşünmesini tavsiye ederim. Arkadaşım cooler master boxlite birsey aldi , pisman keske n10 alsaysim bu ne diyor.. Şiddetle tavsiye ederim.

Zalman da dandik diyorlardı Zalman Z11 Plus HF1 kullanıyorum 2 senedir en ufak kırılma esneme yok çok kaliteli bu aerocool , dark , everest , gigabyte ve frisby gibi markalara para vermeyin. Arkadaşın cooler master alıp pişman olduysa her kasada pişman olur cooler master alıpta pişman olan görmedim ben hiç.

Pişmanlık değilde n10'u görünce verdiği paraya üzüldü.. Zalmana kim kötü diyor? N10 Babamin malı değil ama küçümseme derim ki başka bi arkadasimdada yukarda ekteki advamced zimbirtisi var kasanin malzemesi çöp pişmam keşke n10 alsaydim diyen 2.ki o

Konuyla alakası yok ama teknopat ta yeniyim konu nasıl açılıyor bana söylermisiniz telefondan yaziyorum bosuna sağ üste veya video sunu atmayın pc deki gibi deil gözükmüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…