Dark N10 ısınma sorunu

BthnKaratas

Megapat
Daha fazla  
Merhabalar.
Dark N10 kasa aldım. Montajını yaptım. Fakat bilgisayar daha çok ısınmaya başladı. Sebebi ne olabilir?

Arkadaşlar sürekli sebepsiz yere ban yediğim için yazamadım kusura bakmayın.

İşlemci soğutucu montajını doğru yaptığına eminmisin?

Geçen işlemcimi söküp Zalman STG-2 Termal macun sürmüştüm. Fazla sürmüşüm. Taşmış ve hava boşluklarını kapatmış.Arada çok macun olduğu içinde soğutucu bi işe yaramamış ve ısınmış.

Dark zaten çok haz edilen bir marka değil zaten, ama siz dereceyi söylemezseniz birşey diyemeyiz.

Ben şikayet bulamadım. Kullanan herkes memnun. Şimdilik bende memnunum. Sorunu çözdüm.

Kasa ısınması sorun değil parçaların ısınması sorundur. Çünkü kasa sıcak havayı dışarı attığı için kendisi ısınır ama parçalar serin kalır.

Mantıklı bi cevap haklısın.Cidden kasanın dışıda çok sıcaktı. Ama üstte yazdım. Benim Termal macun hatam. Şimdilik sorun yok.

Arkadaşlar ama yinede(eski kasadada böyleydi) işlemcim boştayken 40-45C yükteyken 70-75C

İşlemci soğutucum Zalman CNPS-7000AlCu. diğer bileşenlerde sorun yok.

Yeterli soğutucu hocam yenisine gerek yok. Dark N10'da sıcaklık konusunda sorun çıkmasıma şaşırmıştım, zira soğutma olarak gayet başarılı bir kasa. Problemin çözüldüğüne sevindim.

Sorun benim yüzümdendi :) halloldu.

GTA 5 i 1440x900 Çözünürlükte oynarken anakartım: 55-60C işlemcim 65-70C ekran kartım 70-75C arasında gidip geliyor. Sizce normalmi ?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı