Dark N10 Kasa Alınır mı?

mrtos

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, Dark N10 kasasının 5 tane fanı var bildiğiniz gibi. ASUS B350M-A anakartının kaç tane fan desteği var? Bir de Dark N10 kasasının fan düzeneğini değiştirmeli miyim? Yoksa olduğu gibi kalsın mı?

Sakın alma! 5 adet fan var diye insanı kazıklıyorlar beş para etmez ve dandik malzeme kullanılmış
Bende var 2. ay ayağı kırıldı ve ön kapak filtresi kırıldı.

İyi bir kasa, ben beğeniyorum. Game Max Falcon kasasının bir kopyası diyebiliriz. Tabi Mastercase Pro 5 veya Aerocool XPredator 2 gibi üst seviye kasalardaki malzeme kalitesini bu fiyat segmentinde beklememek lazım. Önünde, arkasında ve PSU tabanında fan filtreleri var. Ne kadar faydalı kullanıma göre değişir ama fan kontrolcüleri var. PSU - HDD saklama haznesi var. 5 Adet -üst seviye kalitede olmasa da- fanı var. Fiyatına göre iyidir. YouTube'da pek çok inceleme videosu mevcut.

Sakın alma! 5 adet fan var diye insanı kazıklıyorlar beş para etmez ve dandik malzeme kullanılmış
Bende var 2. ay ayağı kırıldı ve ön kapak filtresi kırıldı.
Sana öylesi denk gelmiş. Ben aldım aylardır bir tek sorun bile çıkarmadı, aksine çok hoş, sade ve kaliteli buluyorum. Kesinlikle fiyat/performans olarak çok iyi bir kasa.

Bende Dark N 10 ve Aerocool Aero 800 arasında kaldım ve tercihimi Aero 800 den yana kullandım.
Forumlarda gördüğüm kadarı ile Dark N 10 kullanıcılarının bir çoğu fanlarından şikayetçi.
Ayrıca Dark N10 un kasa içerisi pavyon ortamı gibi görünüyor abartı ışıklandırmalardan ötürü bana göre. Bu nedenle benim içime pek sinen bir kasa olmadı açıkcası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…