Arkadaşlar, Dark N10 kasasının 5 tane fanı var bildiğiniz gibi. ASUS B350M-A anakartının kaç tane fan desteği var? Bir de Dark N10 kasasının fan düzeneğini değiştirmeli miyim? Yoksa olduğu gibi kalsın mı?
Hepiniz yardımlarınız için çok teşekkür ediyorum. Bir sorum olacak DARK N10 kasasının fan düzeneğini nasıl yapmalıyım. Yoksa kendi geldiği halde iyimi.
Üstteki 2 fanı ve arkadaki fan tahliye yapacak, öndeki iki fanı da içeriye hava üfleyecek şekilde ayarlayabilirsiniz. Muhtemelen hali hazırda bu şekilde gelir.
Sac kalınlığı ve malzemesine göre. Evet kullanmadım ama gördüm, dokundum. Kesinlikle Corsair Spec-01 ile yarışamaz. Ayrıca çok da pahalı. Fanları da dandik.
Sacı 0,7 mm SPCC, penceresi de pleksiden imal edilmiş. (Nereden ögrendin sac kalınlığını diyen olabilir. Bu kasa Game Max Falcon'un birebir aynısı. Sadece fanları farklı. O kasanında malzeme bilgisi sitesinde bu sekilde verilmiş.) Bence fena değil. Fanlara diyecek birşey yok. Zaten 5 tane kaliteli fan almaya kalkılsa 200 lira tutuyor neredeyse. Fanlardan çok yüksek kalite beklememek lazım. Yeterli hava akımını sağlıyorsa tamamdır bana göre bu fiyat bandında.
İlle markalı bir ürün tercih etmek istenirse üste biraz para ekleyip Ürünler - Nanokatalog Teknoloji Alışveriş Sitesi bu kasa da alternatif olarak düşünülebilir.