Dark N10 Kasa Alınır mı?

Dark F/P olarak iyi kasalar üretiyor.

Mesela: Argon, Shadow, Sub-Zero, Ninja.

Yani bunlar 200 TL ve altındalar. Fiyatlarına göre gerçekten iyi.

Ama N10 fiyatına göre iyi değil. 235 TL veririm en fazla.

Kullanmadım ama gördüm. O zaman kimse kullanmadığı sistemi önermesin burada. Kasanın içi ferah evet ama çok pahalı, parasını hak etmiyor. Parasına göre de kalitesiz malzemeden yapılmış. Kesinlikle ondan daha ucuz ve daha iyi kasalar var. 100r ve Spec-01 mesela. Dark'ın bu kasası hiç f/p bir ürün değil.

Kasa tamamen çelikten, gayet ağır ve sağlam bir yapısı var kullanmadan nasıl anlıyorsunuz acaba?

Dokundum, baktım. Anladım o kalınlığı, kaliteyi. Ve söyleyeyim o fiyata göre kalitesiz. Herkes kullanmadan konuşma diyor. E ben Spec-01 de kullanmadım. Corsair de benim firmam değil. Ama 01 daha kaliteli bir kasa. Bana göre oyuncular için uygun fiyatlı en iyi kasa.

Dark N10 biraz pahalı olması dışında çok kaliteli bir kasa. Metal ağırlıklı. 5 adet fanı var ama fanlar sesli çalışmıyor sabit bir sesleri var. Ayrıca fanlar yalpalamadığı için değişken sesler de yok. Kablo yönetimi yapmaya çok müsait bir kasa çok sayıda bölmesi var. Bana göre en büyük artısı kasada fan kontrolcüsü var. Ama bu kontrolcü bu fiyat segmentinde ki kasaların aksine yüksek ve düşük devir dışında birde tamamen 5 fanı ve ışıkları kapatma işlevi var. Ben gece indirme yapdığım zaman bu durumdan memnun kalıyorum. PSU saklama alanı gözükmeyen SSD ve HDD lerde kasayı hayli ferah tutuyor. Ayrıca sıvı soğutma desteğide var. Yüksek uzunlukta kule CPU fanlarıda destekliyor. 2.kasam olan zalman z3 plusdan her yönüyle daha iyi. Z3 de plastik malzeme çok fazla ve kablolama zor.

Dark N10 ile Spec 01 arasında kaldım bende, malzeme kalitesi ve sağlamlık olarak corsair'in daha üstün olduğunu düşünüyorum ama bir yandanda diğer seçeneğin 5 fana sahip olması cazip geliyor, ne yapsam karar veremedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…