Dark N10 ve Dark N10 Pro arasındaki farklar nedir?

sneaks

Kilopat
Merhabalar, yakın zamanda Dark N10 serisi kasa almayı planlıyorum fakat internette

Dark N10

Dark N10 Pro

şeklinde 2 farklı versiyonu olduğunu gördüm. Bu iki kasa arasındaki farklar neler? Hangisini almalıyım? N10 Pro'daki fiyat farkına değer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Göz ile görünen bir yan panel farklı birinde tüm yan cam iken diğerinde sadece bir bölge. Bana soracak olursan N10 daha güzel, sağ taraf boş kalacağından gözükmesine gerek yok diye düşünüyorum. Hem fiyatı daha uygun hem de özellikleri aynı 5x fan var ikisinde de 2x usb 3.0 2x 2.0 2x fan kontrolcu falan manyetik hava filtreleri hatta N10 proda 40 CM ekran kartı desteği var N10'da ise 41 CM tabi arada yine fark yok ama 1 CM, 1 CM'dir.

Göz ile görünen bir yan panel farklı birinde tüm yan cam iken diğerinde sadece bir bölge. Bana soracak olursan N10 daha güzel, sağ taraf boş kalacağından gözükmesine gerek yok diye düşünüyorum. Hem fiyatı daha uygun hem de özellikleri aynı 5x fan var ikisinde de 2x usb 3.0 2x 2.0 2x fan kontrolcu falan manyetik hava filtreleri hatta N10 proda 40 CM ekran kartı desteği var N10'da ise 41 CM tabi arada yine fark yok ama 1 CM, 1 CM'dir.

Teşekkürler. Kasanın camlı vs. olması benim için önemli olmadığından pro yerine direk N10 alacağım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı