Dark N10 vs Aerocool BattleHawk

BattleHawk tasarımı çok hoşuma gitti. Ama Dark N10'da 5 adet fan mevcut bilemedim :)
BattleHawk 3 adet fanla birlikte geliyor. Üst kısımda 2 adet daha fan desteği mevcut. İstersen sonradan Amazon'dan Corsair air serisi çift fan alabilirsin.(18-20$). Dark N10'un içindeki fanlar nasıl bilmiyorum ama Corsair'in fanları kadar kaliteli değildir kesin. Hem 3 adet fan soğutma için yeterli bence ama yinede karar senin.

BattleHawk 3 adet fanla birlikte geliyor. Üst kısımda 2 adet daha fan desteği mevcut. İstersen sonradan Amazon'dan Corsair air serisi çift fan alabilirsin.(18-20$). Dark N10'un içindeki fanlar nasıl bilmiyorum ama Corsair'in fanları kadar kaliteli değildir kesin. Hem 3 adet fan soğutma için yeterli bence ama yinede karar senin.
3 Adet fan yeteceğini bende düşünüyorum zaten artı tasarım olarak beni benden aldı. Bütün girişleride ön tarafında olmasından dolayı bir kolaylık sağlıyor.

Battlehawk 0.5 mm çelikten dark n10 ise 0.7mm çelik meteryal kalitesi derken neyi kastettin acaba herşeyiyle üstün bir kasa arkadaşlar hava sirkilasyonu ve malzemesi.

Ağırlıkla alakası var, sen türkiyede çok hafif olupta kırılmayan birşey gördünmü. Çelik malzemesi ikisininde dark n10 0.7mm olurken battlehawk 0.5 ve battle hawk sıkışık dark n10 un ise geniş bir yapısı var.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı