DARK N10 vs Corsair SPEC-02

AlphanDgrmnc

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Yakın zamanda GTX 1070 ve Ryzen 1600 içeren bir sistem toplayacağım. Normalde Corsair Carbide SPEC-02 650W 80+ kasasını alacaktım fakat kasalara bi bakayım derken sosyalde de sık gördüğüm DARK N10 kasasını gördüm. 5xMavi LED fan ile gelişi olsun, fiyatının düşük olması olsun, kontrolleri ve büyüklüğü olsun açıkçası hoşuma gitti. Fakat şöyle bir şey var bu kasanın kalitesini merak ediyorum. Genelde bu tip global olmayan bol özellikli şeyler dandik çıkıyor. Benim amacım f/p ürününden ziyade kaliteli mal almak. DARK N10 mu önerirsiniz Spec-02 mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum bende Corsair Spec-01 kasası mevcut Spec-02 ile aynı malzenelerin kullanıldığını varsayarsak kasa çok sağlam ben o kasayla 10'a yakın otobus yolculuğu yaptım kaldıki bizim muavinleri bilirsin patates çuvalı gibi sallar ürününü ama kasaya gelirsek banamısın demiyor yeter ki kutu içerisindeki köpükleri düzgün yerlestir.

Dostum bende Corsair Spec-01 kasası mevcut Spec-02 ile aynı malzenelerin kullanıldığını varsayarsak kasa çok sağlam ben o kasayla 10'a yakın otobus yolculuğu yaptım kaldıki bizim muavinleri bilirsin patates çuvalı gibi sallar ürününü ama kasaya gelirsek banamısın demiyor yeter ki kutu içerisindeki köpükleri düzgün yerlestir.
zaten spec-02 yada spec-01 de bi kaç tane fan olsa alırımda N10 da hoşuma giden asıl olay 5 tane fanla birlikte gelmesi. Kaldı ki corsairin 5 tane fanı N10 un toplam fiyatıyla aynı. Ne varda bu N10 bu kadar ucuz acaba o aklımda.

Spec 02 kullanıyorum memnunum yeni aldım.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı