Dark Prestige Kasa

Anlamış değilim zaten bu önyargıyı. Hepsi için demiyorum ama söz konusu kasanın incelemesini izlediğimde hiç bir eksiğini göremiyorum fiyatına göre gerçekten harika. Kullanıcı yorumlarını gördüğümüzde tam anlamıyla nesnel yargılar üretiriz ben şahsen satın almayı düşünüyorum.

Ben de bu ön yargıyı anlamıyorum gerçekten. Kasa sonuçta bu, iyi hava alsın, güzel görünsün bir de sıvı soğutma, ekran kartı vs takarken sıkıntı yaratmasın yeter. Başka insan bir kasadan ne bekler ki
Kasaya ihtiyacım olsa ben de kesinlikle bu fiyata alırdım bu kasayı, 470 TL bazı sitelerde.

Kafamı karıştıran tek olay, şu anda Dark N10 Advanced kullanıyorum önden hava akışı çok iyi mesh panel olduğu için. Prestige'nin önünde ki küçük ızgaralardan hava alması yeterli olur mu diye düşünüyorum geri kalan herşeyi bana güven verdi.

Evet o soru işareti ama bir çok marka o kadar bile hava girişi bırakmıyor. Bence yeterli olur, olmazsa camda delik açmak lazım o da zor iş.
Mesh ızgara hava akışı açısından çok iyi ama bu sefer de RGB fanların görünümü kötü oluyor.

Dark diye yargılamayın markasız bir kasa olarak değerlendirin ve eksiklerini söylemek daha doğru olmaz mı?

Şahsi fikrim görsel olarak sorun olduğunu düşünmüyorum şık bir kasa 200x2 Fanlı modelleri zaten hep sevmişimdir.

Tercihim genelde ön panelin mesh olsa daha güzel olurdu hava akışı görsellikten bence bir tık önde olmalı soğutma desteği gayet yeterli ilave üste 2 RGB fan daha eklenir kendi için kontrolcü var ve anakart üzerinden kontrolde edilebildiğinden bahsedilmiş. Eksi olarak sanırım malzeme kalitesinden dolayı CM Corsair vs yakalama şansı olmadığından sadece FİYAT diyebilirim 350-400 TL gibi bir fiyat aralığı daha uygun olurdu.

O zaman onları da alacağımıza CM H500 alırız. itopyada 930 TL

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…