E Efecilvsr Femtopat Katılım 6 Kasım 2020 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2020 #1 Elimde Dark'ın 600W'luk PSU'su bulunmakta. Üzerinde 80+ sertifikası göremedim. Sizce kalitesi nasıldir? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Kasım 2020
Elimde Dark'ın 600W'luk PSU'su bulunmakta. Üzerinde 80+ sertifikası göremedim. Sizce kalitesi nasıldir?
scanman Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 21 Eylül 2013 Mesajlar 1.685 Çözümler 6 7 Kasım 2020 #2 Güvenilmez markalardan. Artı 0 Eksi
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.763 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2020 #3 Fotoğrafı veya seri numarası vs. bir bilgisini paylaşırsanız cevaplayabiliriz. Dark tek bir tip PSU üretmiyor sonuçta. Artı 0 Eksi
Fotoğrafı veya seri numarası vs. bir bilgisini paylaşırsanız cevaplayabiliriz. Dark tek bir tip PSU üretmiyor sonuçta.
M Mustafafnt Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2019 Mesajlar 3.742 Çözümler 14 7 Kasım 2020 #4 Kötü. Çin'de merdiven altı üretilip marka bastırılıyor. Sisteminizi o kalitesiz PSU'ya emanet etmeyin. Artı 0 Eksi
Kötü. Çin'de merdiven altı üretilip marka bastırılıyor. Sisteminizi o kalitesiz PSU'ya emanet etmeyin.
efedesu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 6.621 Çözümler 55 Yer 地獄 Daha fazla Cinsiyet Kadın 7 Kasım 2020 #5 400W PSU'sunu 2016'dan beri kullaniyordum ve bir sorun cikartmadi. 350W maksimum degeriydi sanirim bu yuzden tam 600W veremiyor olabilir. Artı 0 Eksi
400W PSU'sunu 2016'dan beri kullaniyordum ve bir sorun cikartmadi. 350W maksimum degeriydi sanirim bu yuzden tam 600W veremiyor olabilir.
VBran Hectopat Katılım 6 Mayıs 2020 Mesajlar 432 Çözümler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2020 #6 Nasıldır, bomba gibidir. Artı 0 Eksi
Frederick Bishop Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2020 Mesajlar 1.816 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2020 #7 Efecilvsr dedi: Elimde Dark'ın 600W'luk PSU'su bulunmakta. Üzerinde 80+ sertifikası göremedim. Sizce kalitesi nasıldir? Genişletmek için tıkla... Gördüklerime,okuduklarıma göre Everest, Frisby gibi markalardan bir tık daha kaliteli ama güvenilmez markalar arasında yer alıyor bütçeniz varsa, FSP ve Corsair gibi yüksek kalite markalar ile değiştirmenizi tavsiye ederim. Artı 0 Eksi
Efecilvsr dedi: Elimde Dark'ın 600W'luk PSU'su bulunmakta. Üzerinde 80+ sertifikası göremedim. Sizce kalitesi nasıldir? Genişletmek için tıkla... Gördüklerime,okuduklarıma göre Everest, Frisby gibi markalardan bir tık daha kaliteli ama güvenilmez markalar arasında yer alıyor bütçeniz varsa, FSP ve Corsair gibi yüksek kalite markalar ile değiştirmenizi tavsiye ederim.
3 383607 Hectopat Katılım 7 Kasım 2020 Mesajlar 428 7 Kasım 2020 #8 Marka adı gibi karanlık. Yani internetten biraz araştırma yapınca, hiç iyi bir şey olmadığını anlarsınız. Artı 0 Eksi
Marka adı gibi karanlık. Yani internetten biraz araştırma yapınca, hiç iyi bir şey olmadığını anlarsınız.
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.763 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2020 #9 Justinian1 dedi: Marka adı gibi karanlık. Yani internetten biraz araştırma yapınca hiç iyi bir şey olmadığını anlarsınız. Genişletmek için tıkla... Kasaları fena değil aslında, 2-3 tane popüler ve sağlam kasaları var. Ama PSU için daha iyi markalar varken Dark almak pek iyi değil. Artı 0 Eksi
Justinian1 dedi: Marka adı gibi karanlık. Yani internetten biraz araştırma yapınca hiç iyi bir şey olmadığını anlarsınız. Genişletmek için tıkla... Kasaları fena değil aslında, 2-3 tane popüler ve sağlam kasaları var. Ama PSU için daha iyi markalar varken Dark almak pek iyi değil.
M Mustafafnt Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2019 Mesajlar 3.742 Çözümler 14 7 Kasım 2020 #10 SepuLtura -ẞ- dedi: Kasaları fena değil aslında, 2-3 tane popüler ve sağlam kasaları var. Ama PSU için daha iyi markalar varken Dark almak pek iyi değil. Genişletmek için tıkla... Hocam normalde 1-2 tane kasasını öneriyordum. Gerçekten fiyatını hak ediyordu. Fakat artık önermiyorum. Aynı fiyata daha kalitesi kasa modelleri var. Artı 0 Eksi
SepuLtura -ẞ- dedi: Kasaları fena değil aslında, 2-3 tane popüler ve sağlam kasaları var. Ama PSU için daha iyi markalar varken Dark almak pek iyi değil. Genişletmek için tıkla... Hocam normalde 1-2 tane kasasını öneriyordum. Gerçekten fiyatını hak ediyordu. Fakat artık önermiyorum. Aynı fiyata daha kalitesi kasa modelleri var.