R20 kasada bulunan kontrolcü bozulduğu için ucuz yollu RGB fan kontrol seti baktıktan sonra Gamepower Air Turbine 3x120mm almaya karar verdim. R20 kasaya uyar mı acaba montajda sorun yaşar mıyım? Vida yerlerinin denk gelmemesi ya da fan çerçevelerinin sığmama gibi durum olur mu? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
En ucuz SilverStone Air Blazer 120R ARGB SST-AB120R-ARGB Kasa Fanı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! SilverStone Air Blazer 120R ARGB SST-AB120R-ARGB Kasa Fanı özelliklerini incele, 529,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
11 Port 5V 3 Pin ARGB RGB Led Fan Çoklayıcı 50cm Kablo - Sata Güç en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
Yalnız benim dediğim 3 fan artı kontrolcü silverstone tek fan 3 tane alınca 375 tl yapıyor kontrolcü dahil 400 tl. Araştırma yaparken gp ile ilgili konu sahiplerine yapılan yorumları gördüğüm için dedim bro.
Yalnız benim dediğim 3 fan artı kontrolcü silverstone tek fan 3 tane alınca 375 tl yapıyor kontrolcü dahil 400 tl. Araştırma yaparken gp ile ilgili konu sahiplerine yapılan yorumları gördüğüm için dedim bro.
İlk mesajda sorduğum GP Air turbine 3X fan ve kontrolcü seti içeriyor fakat sizin önerdiğiniz SilverStone tek fan halinde. Üç adet aldığımda 375 TL gibi bir fiyatı oluyor bir de önerdiğiniz kontrolcüyü ekleyince fiyat 400 TL'ye çıkıyor. Diğer bir husus ise ilk mesajda yazmayı unuttuğum anakartımın H310M olması. Dolayısıyla anakartta ne RGB ne de ARGB pin desteği yok. Sonuç olarak kumandalı ve kontrolcülü bir set lazım ki anakarttan bağımsız olarak ARGB olarak kullanım imkanı sunsun.
İlk mesajda sorduğum GP Air turbine 3X fan ve kontrolcü seti içeriyor fakat sizin önerdiğiniz SilverStone tek fan halinde. Üç adet aldığımda 375 TL gibi bir fiyatı oluyor bir de önerdiğiniz kontrolcüyü ekleyince fiyat 400 TL'ye çıkıyor. Diğer bir husus ise ilk mesajda yazmayı unuttuğum anakartımın H310M olması. Dolayısıyla anakartta ne RGB ne de ARGB pin desteği yok. Sonuç olarak kumandalı ve kontrolcülü bir set lazım ki anakarttan bağımsız olarak ARGB olarak kullanım imkanı sunsun.
Çok oyun oynayan biri değilim izin günlerinde sadece valorant oynuyorum gp alsam ısı konusunda sıkıntı yaşar mıyım bir de kasaya uyum konusunda sıkıntı çıkarır mı?
Uyum konusunda yardımcı olabilecek biri yok mu?
Xigmatek galaya 2 pro nasıldır peki?