Satılık Dark RangeMax Duo Wireless Adapter

gezer3082

Kilopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Merhabalar. Cihaz eski bilgisayarda sadece 2 sefer kullandım. Sıfır gibidir. Üstünde çizik bile yoktur. Çekim kalitesi çok kuvvetlidir. Kutusu , faturası , garantisi vardır. Teknik bilgiler için kendi sitesine bakınız. Fiyatı 35 Liradır.

İlan günceldir. Fiyat 30 TL.

Antalya/Döşemealtı/Yeniköy mahallesinde yaşıyorum. Kargo ne kadara patlar?

Asus'un bir adaptörünü almıştım. Bağlantı kopma sorunları yaşıyordum. Bu cihazda o tarz sorunlar mevcut mu ve paket içeriği tam mı?

Asus'un bir adaptörünü almıştım. Bağlantı kopma sorunları yaşıyordum. Bu cihazda o tarz sorunlar mevcut mu ve paket içeriği tam mı?
Paket içeriği tam. Şimdi şöyle söyleyeyim. Bu cihazda bağlantı kopma sorunu yok. 2 anteni olduğu için çok güçlü bağlantı sağlar. Ben 2 bina ötedeki kişilerin internetine bağlanıyordum ama sinyal azdı.

Hocam, ben masanın üzerinde asla kullanmam. Benim, kendi yaptığım bi sistem üzerine koyarım, çeker o çekeceği kadar . Asus'un da 2 tane anteni vardı ama kopuyordu işte.. Hocam ödeme ile ilgili görüşelim;

fb.com/CyberLinq07

İlan günceldir.

İlan günceldir. İsteyene Diyarbakır içi elden teslim edilir.

İlan günceldir arkadaşlar. @CyberLinq adlı arkadaş ölücüdür. Beni 2 Hafta oyalamıştır ve almamıştır.

İlan günceldir.

Bir zamanlar bunu bende kullanıyordum. Sanırım aynı ürün, üst kattaki modeme bağlanabilmek için almıştım. İşimi fazlasıyla görmüştü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…