mtsertkaya Hectopat Katılım 3 Ağustos 2014 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2015 #1 Ürün linki bu Dark RangeMax 150Mbit 802.11b/g/n Wireless N 5Dbi Antenli Fiyatı . Evde iki oda arasında bile internet hızında büyük düşüş var. Bu ürünün fiyatı ucuz almaya değer mi? Daha pahalı bir ürün almayı düşünmüyorum.
Ürün linki bu Dark RangeMax 150Mbit 802.11b/g/n Wireless N 5Dbi Antenli Fiyatı . Evde iki oda arasında bile internet hızında büyük düşüş var. Bu ürünün fiyatı ucuz almaya değer mi? Daha pahalı bir ürün almayı düşünmüyorum.
M Meraklı Üye Ziyaretçi 19 Ağustos 2015 #2 Fiyatına bakarsak sağlıklı olacağını düşünmüyorum. ASUS RP-N14 300MBPS KABLOSUZ-N RANGE EXTENDER
mtsertkaya Hectopat Katılım 3 Ağustos 2014 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2015 #3 Belirttiğim gibi daha pahalı bir ürün almayı düşünmüyorum .Beni idare etsin yeter. Modem ile laptop arasında bir oda var ve çok iyi çekmiyor internet.
Belirttiğim gibi daha pahalı bir ürün almayı düşünmüyorum .Beni idare etsin yeter. Modem ile laptop arasında bir oda var ve çok iyi çekmiyor internet.
G gezer3082 Kilopat Katılım 26 Haziran 2014 Mesajlar 767 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2015 #4 Hocam merhaba. Ben kullandım bir süre iki bina ötedeki internete bağlanabiliyordum. Çift anteni sayesinde güçlü bir sinyal çekişi var. Bu konuyu inceleyebilirsin. Satılık - Dark RangeMax Duo Wireless Adapter
Hocam merhaba. Ben kullandım bir süre iki bina ötedeki internete bağlanabiliyordum. Çift anteni sayesinde güçlü bir sinyal çekişi var. Bu konuyu inceleyebilirsin. Satılık - Dark RangeMax Duo Wireless Adapter