Dark RGB Fan Ses Yapıyor

Kasanızda PSU'nun kendi fanı hariç , harici başka fan yok mu ? PSU'nun fanını yazılım üzerinden kontrol edemezsiniz zaten. En fazla fiziksel olarak düzenlemeleri yapabilirsiniz.
Dark Raider 3x12cm FRGB Fanlı, Tempered Glass Cam Panel, USB 3.0 Bilgisayar Kasası (DKCHRAIDER) | Teknobiyotik Bu kasadaki fanları kullanıyorum hocam. Doğrudur zaten PSU hakkında bir sorunum yok gayet sessiz çalışıyor sadece şu fanlar sorun oluyor benim için.

Dark Raider 3x12cm FRGB Fanlı, Tempered Glass Cam Panel, USB 3.0 Bilgisayar Kasası (DKCHRAIDER) | Teknobiyotik Bu kasadaki fanları kullanıyorum hocam. Doğrudur zaten PSU hakkında bir sorunum yok gayet sessiz çalışıyor sadece şu fanlar sorun oluyor benim için.
Hocam ufak bir araştırma yaptım sizdeki fan ve kasanın aynısını kullananlar dediğim gibi BIOS üzerinden yapıyor fan kontrolünü. Chasis yani CHA fan olarak gözüken yerden kontrol edilebilir olması gerekir normalde.

SpeedFan uygulamasını indirip deneyebilirsiniz . Oradan fan kontrollerini ayarlayabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı