Dark Sentinel 600W PSU sorun yaratır mı?

Abs1nthe

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle merhaba, yakın zamanda RTX 2070-Ryzen 5 2600'lü bir sistem topladım ve kasa olarak da bu seçimi yaptım. 600W olması tarafında bir sıkıntım yok ama herhangi bir 80+ veya bronze tarzı bir ibaresi bulunmadığından biraz korkuluyum, tecrübesi olan veya iyi anlayan bir arkadaş en azından 1-2 sene götürüp götürmeyeceği hakkında bir bilgi verebilirse çok tatlı olur, teşekkürler :)
Dark Sentinel 600W

Arkadaşlar öncelikle merhaba, yakın zamanda RTX 2070-Ryzen 5 2600'lü bir sistem topladım ve kasa olarak da bu seçimi yaptım. 600W olması tarafında bir sıkıntım yok ama herhangi bir 80+ veya bronze tarzı bir ibaresi bulunmadığından biraz korkuluyum, tecrübesi olan veya iyi anlayan bir arkadaş en azından 1-2 sene götürüp götürmeyeceği hakkında bir bilgi verebilirse çok tatlı olur, teşekkürler :)
Dark Sentinel 600W
Bence böyle bir sisteme gerçekten yakışacak bir kasa seçsen daha güzel olur. Ayrıca kasa içi hava akışı veya psu'da herhangi bir sorun diğer donanımları da etkileyeceğinden pek mantıklı olmaz. Onun yerine biraz para koyarak şunu alabilirsiniz : XIGMATEK BEAST 4 x RAINBOW FANLI X-POWER 650W 80PLUS USB 3.0 MidT ATX KASA - Vatan Bilgisayar

Peki bu kasada sıkıntı yaratmayacağından emin olabilir miyim?
(Konu dışı hepsiburada'dan da kargoya "verilecek" bir ürünü iade etme şansım var mıdır?)

Peki bu kasada sıkıntı yaratmayacağından emin olabilir miyim?
(Konu dışı hepsiburada'dan da kargoya "verilecek" bir ürünü iade etme şansım var mıdır?)
Xigmatek pek sorun yaratacağını zannetmiyorum ama emin olmak istiyorsan başka alternatiflere de yönelebilirsin. (14 gün içerisinde ürünü iade etme şansınız vardır)

Cevap için teşekkürler. 2 3 ay kullanıp bütçemi topladıktan sonra kasayı tutup corsair marka bir psu almayı düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı