Dark Souls 2 alınır mı?

Sizce alınır mı? Souls oyunlarını çok severim.
1676340241744.png

Sence alınır mı yorum senin?
Puan hariç yorumum ise alınır bence oynayın zaten souls seviyorsunuz.

Eki Görüntüle 1670309

Sence alınır mı yorum senin?
Net bir yorum olmamış hocam, evet genel olarak çok beğenilen ve metascore yüksek bir oyun, fakat şuanki fiyatına ve arkadaşın oyun zevkine hitap edebilme durumuna göre değerlendirmek lazım. Witcher 3 veya Rdr2 ninde çok iyi inceleme puanları ve yorumları var ama forumda baksan kötü ya da beni sıktı diyen bir sürü insan görürsün. O yüzden kendi yorumlarımızı yapmak daha fikir verici olur.

Mesela ben souls oyunlarına karşı sürekli kendimi gazlasamda bir türlü oyunlara adapte olamıyorum, zor ve karışık geliyor. Defalarca denememe rağmen oynayıp oynayıp 1 -2 saat sonunda sildim. Ama siz çok sevdiğinizi belirtmişsiniz, grafik , oynanış ve zorluk olarak düşünürsek alınır.

Eğer ilk defa souls-like türü oyun oynayacaksan direk Elden Ring oynayarak başlayabilirsin. :D Şu an son bossdayız cidden harika oyun. Nexus Mods ile modlayıp 3 arkadaş oynuyoruz eğer varsa merakı olan arkadaşın modlayıp oyunu baştan sona beraber oynayabilirsiniz. :D

Fiyatı günümüzde pahalı değil hocam alınır tabii ki souls oyunlarını çok seviyormuşsunuz zaten.

Eğer ilk defa souls-like türü oyun oynayacaksan direk Elden Ring oynayarak başlayabilirsin. :D şu an son bossdayız cidden harika oyun. Nexus Mods ile modlayıp 3 arkadaş oynuyoruz eğer varsa merakı olan arkadaşın modlayıp oyunu baştan sona beraber oynayabilirsiniz. :D
Direkt elden ring’den başlanmamalı çünkü fiyatı çok yüksek.

Her kuruşunu hak ediyor. Ben indirimden 420 liraya aldım ve 100 saati devirdik bugün. 1K bile olsa bana göre değer.

Görsel tasarım, level dizayn, atmosfer herşey inanılmaz güzel ve üşenipte şuan saymadığım tonla şey var.
Hocam yeni gireceğiniz bir türe o kadar para vererek girilmemeli bence. Risk çünkü özellikle souls türü. Çok zor gelebilir nereden gideceğini anlamayabilir böyle pişman olanlar da var.

Hocam yeni gireceğiniz bir türe o kadar para vererek girilmemeli bence. Risk çünkü özellikle souls türü. Çok zor gelebilir nereden gideceğini anlamayabilir böyle pişman olanlar da var.

Tabii canım orası başka. Bende 3 kişi oynamasak asla girişmezdim.:D Neyse genede şu az önce aldığım son kapı da ki ekran görüntüsünü paylaşmak isterim. :D

Dosya Ekleri

• son.jpg
    son.jpg
    360,1 KB · Görüntüleme: 57
Net bir yorum olmamış hocam, evet genel olarak çok beğenilen ve metascore yüksek bir oyun, fakat şuanki fiyatına ve arkadaşın oyun zevkine hitap edebilme durumuna göre değerlendirmek lazım. Witcher 3 veya Rdr2 ninde çok iyi inceleme puanları ve yorumları var ama forumda baksan kötü ya da beni sıktı diyen bir sürü insan görürsün. O yüzden kendi yorumlarımızı yapmak daha fikir verici olur.

Mesela ben souls oyunlarına karşı sürekli kendimi gazlasamda bir türlü oyunlara adapte olamıyorum, zor ve karışık geliyor. Defalarca denememe rağmen oynayıp oynayıp 1 -2 saat sonunda sildim. Ama siz çok sevdiğinizi belirtmişsiniz, grafik , oynanış ve zorluk olarak düşünürsek alınır.
Puan hariç yorumum diye belirttim hocamzaten siz hemen attığım saniye yazınca görmeişssiniz olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı