The_Bıldırcın
Hectopat
Sizce alınır mı? Souls oyunlarını çok severim.
Sizce alınır mı? Souls oyunlarını çok severim.
Net bir yorum olmamış hocam, evet genel olarak çok beğenilen ve metascore yüksek bir oyun, fakat şuanki fiyatına ve arkadaşın oyun zevkine hitap edebilme durumuna göre değerlendirmek lazım. Witcher 3 veya Rdr2 ninde çok iyi inceleme puanları ve yorumları var ama forumda baksan kötü ya da beni sıktı diyen bir sürü insan görürsün. O yüzden kendi yorumlarımızı yapmak daha fikir verici olur.
Direkt elden ring’den başlanmamalı çünkü fiyatı çok yüksek.Eğer ilk defa souls-like türü oyun oynayacaksan direk Elden Ring oynayarak başlayabilirsin.şu an son bossdayız cidden harika oyun. Nexus Mods ile modlayıp 3 arkadaş oynuyoruz eğer varsa merakı olan arkadaşın modlayıp oyunu baştan sona beraber oynayabilirsiniz.
![]()
Direkt elden ring’den başlanmamalı çünkü fiyatı çok yüksek.
Hocam yeni gireceğiniz bir türe o kadar para vererek girilmemeli bence. Risk çünkü özellikle souls türü. Çok zor gelebilir nereden gideceğini anlamayabilir böyle pişman olanlar da var.Her kuruşunu hak ediyor. Ben indirimden 420 liraya aldım ve 100 saati devirdik bugün. 1K bile olsa bana göre değer.
Görsel tasarım, level dizayn, atmosfer herşey inanılmaz güzel ve üşenipte şuan saymadığım tonla şey var.
Hocam yeni gireceğiniz bir türe o kadar para vererek girilmemeli bence. Risk çünkü özellikle souls türü. Çok zor gelebilir nereden gideceğini anlamayabilir böyle pişman olanlar da var.
Puan hariç yorumum diye belirttim hocamzaten siz hemen attığım saniye yazınca görmeişssiniz olabilir.Net bir yorum olmamış hocam, evet genel olarak çok beğenilen ve metascore yüksek bir oyun, fakat şuanki fiyatına ve arkadaşın oyun zevkine hitap edebilme durumuna göre değerlendirmek lazım. Witcher 3 veya Rdr2 ninde çok iyi inceleme puanları ve yorumları var ama forumda baksan kötü ya da beni sıktı diyen bir sürü insan görürsün. O yüzden kendi yorumlarımızı yapmak daha fikir verici olur.
Mesela ben souls oyunlarına karşı sürekli kendimi gazlasamda bir türlü oyunlara adapte olamıyorum, zor ve karışık geliyor. Defalarca denememe rağmen oynayıp oynayıp 1 -2 saat sonunda sildim. Ama siz çok sevdiğinizi belirtmişsiniz, grafik , oynanış ve zorluk olarak düşünürsek alınır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.