Dark Souls 2 normal sürüm Türkçe yama

Oyunsever23

Decapat
Daha fazla  
Merhabala Dark Souls 2'nin normal sürümünü aldım malum soft çok pahalı normal sürümü için Türkçe yama buldum türçeyamaindir.comdan viruslu mu bir bilginiz var mı?

Normalde sitenin kendisi ve sitede "yama" diye paylaşılan şeyler güvenli değil, virüs yuvası. Şu konuda forumdan Karşıt Madde hocam "yamayı yapan bendim, KB'ına kadar değiştirmeden atmışlar, güvenebilirsin." yazmış olsa da bence risk almayın. Bu yama istisna olsa bile dediğim gibi site ve diğer "yama" diye paylaşılan virüsler hiçbir şekilde güvenli değil.
Tabii RAR dosyası şifreli, ve ne sitede, ne de forumdaki konuda şifre belirtilmiş. Yazdıklarımın pek bi' önemi yok denilebilir.

RAR dosyasının VirusTotal sonucu temiz, ama RAR'dan çıkarıp içindekileri taratamadığınız için yine bi' önemi yok.

SotFS sürümü için paralı olarak Anonymous çevirisi, ücretsiz olarak Phanmetal'ın makine çevirisi var (kurulumu biraz muamma ama).

Son düzenleme:
Normalde site ve sitede "yama" diye paylaşılan şeyler güvenli değil, virüs yuvası. Şu konuda forumdan Karşıt Madde hocam her ne kadar "yamayı yapan bendim, KB'ına kadar değiştirmeden atmışlar, güvenebilirsin." yazmış olsa da bence risk almayın. Bu yama istisna olsa bile dediğim gibi site ve "yama" diye paylaşılan virüsler hiçbir şekilde güvenli değil.

Tabii bu yazdıklarımın pek bi' önemi yok çünkü RAR dosyası şifreli, ve ne sitede, ne de forumdaki konuda şifre belirtilmiş.
şuan şifreyi kırmaya çalışıyorum dostum kırılırsa içindeki dosyadan viruslu olup olmadıgına bakıcam rarı taratınca birşey çıkmadı ama ne olur ne olmaz

Hocam VirusTotal'den taratınca bir şey çıkmadı

Türkçe olan Bannerlord için sözde "yama" yapmışlar. Kaldı ki bu konuda da yamaların virüslü olduğu belirtilmiş.

Türkçe olan Bannerlord için sözde "yama" yapmışlar. Kaldı ki bu konuda da yamaların virüslü olduğu belirtilmiş.

Eyvallah dostum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı