Dark Souls 2 psikolojimi bozdu

En son büyük bir ejderhadan bir yüzük aldım. Şu ağaçlaşmış devlerin anılarını ziyaret ediyordum.

Reis bende anlamadım bendemi sorun var yoksa siz mi çok çabuk bitirmişiniz. Ama oyunu bitirmeyi de çok istiyorum içim rahat etmiyor diğer türlü.

98 saatte temel mekanikleri çözmüş olman lazım çoktan. Hala oyunun mantığını anlamamış olma ihtimaliniz sıfıra yakın. Karşınıza çıkan düşmanların hareket şemasını ezberleyip kesmelisiniz. 2 mouse kıracak bir zorluğu yok oyunun. 10 saatten sonra zor bir oyun gibi olmaya devam ediyor ama delirtmiyor.

Evet sen bahsettiğin kişilerden değil, oyunu anlayamamış birisin. Ben tüm souls oyunlarını oynadım ve bahsettiğin kişi değilim

Oyunun mekanikleri o çözdüm çoktan. Fakat bazı bölgeler çıldırtıyor. Bölgelerin bölüm tasarımını yapan eleman insanları nasıl intihara sürüklerim diye düşünmüş olacak ki en gıcık düşmanı en olmadık yere koymuş. Devlerin olduğu bir anıya girdim, tek istediğim geçip gitmek. Ama onu da yapamıyorum. Devlerin ayaklarının altında ezilmekten kurtulsam bile tepeden alev atanlar öldürüyor. Üstüne bir de her öldüğüm de maximum canım azalıyor... Kısacası tam bir işkence. Bosslar çok zorlamıyor bosslar dışında her şey zorluyor. Bu arada mouse yeni kırılmadı kanka bir tane kurt boss vardı 20-30 saat oldu o bossu geçeli o bossu geçmeye çalışırken mouse kırdım .d

Hocam zaten devlerden sonra oyunda 2-3 boss kalıyor ve sonra oyun bitiyor ondan dolayı kafanıza takmadan rahatça oyunu oynayın. Bende çok sinirlendim falan ama hiç sizin kadar sinirlendiğimi hatırlamıyorum ve ben hızlı bitirmedim aşırı ölerek bitirmiştim hatta ama yaşım küçüktü yani ondan normal gibi geliyor. Oyunu en son yazın 13 veya 14. kere bitirdim ve hala keyif alıyorum ama daha oynamam gibi geliyor.

Bölümleri ezberle sende. Neyin ne olduğunu, neredeyse hangi düşmanın çıkacağını ezberleyip geçebilirsin.

Hocam eğer girdiğiniz anı da kral dev varsa zaten o bir boss ve alevlerin bir döngüsü var yani art arda atmıyorlar sadece bekleyin bir süre sonra otomatik ne zaman geleceğini anlarsınız ve o boss isteğe bağlı yani kurt olan ama kesmekte iyi yapmışsınız. Bu saatten sonra sakin olmanız bence yeterli olacaktır ve bu oyunu 100 saatte falan bitirmekte pek önemli değil bence.

O zaman iyi hafta içi boş vaktim yok büyük ihtimalle önümüzdeki hafta sonu bitiririm.

Yok kral devde değilim. Bir kalede devler ile insanlar savaşıyor aralarından geçmem lazım. Çatıdan gitsem direkt alev atanlara takılıyorum. Yerden gitsem hem yerdekiler hem alev atanlar sıkıntı çıkarıyor.

İlk souls deneyimi neden 2. oyun? Bir insan neden 2. oyundan başlar? Kronolojik olarak başlayın souls serisine ve zorlandığınızı düşünüyorsanız bir video rehber serisi eşliğinde oynayın. Hiçbir şey bu kadar strese girmeye değmez.

Knk çünki en ucuzu 2. Oyun .d

Hocam o konuda çokta fark etmiyor açıkçası. 3. oyundan da başlayan tanıdıklarım oldu veya benim gibi 2'den başlayanlarda yani çokta önemi yok bence.

Hocam siz hangi anıya giriyorsunuz? Kralın yüzüğü ile açılan kapının ardındaki ne mi? Hatta kapıdan sonra direkt bonfire var.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu videodan bakarak öğrenebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…