Dark Souls 2 scholar beyaz piksel problemi

İşletim sistemi
Windows 10
Katılım
15 Temmuz 2016
Mesajlar
6
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar durum bu. Ayarlar en yüksekte şu an her ayarı denedim ama çözüm bulamadım. Ekranda pikseller çıkıyor.

20200622003131_1.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun açılırken beyaz ekran sorunu veya textureların bazı bölgelerde hiç yüklenmediğini görmüştüm ama bu problemi ilk kez görüyorum Dark Souls 2'de. Acaba sadece bu oyunda mı oluyor? Ayrıca sisteminizin özelliklerini tamamen paylaşır mısınız? Eğer yalnızca Dark Souls 2'de olan bir problem değilse ekran kartıyla alakalı bir sorun olabilir.
 
Aslında birkaç oyunda oldu mirrors edge oynuyordum ama grafikleri yükseltince geçmişti devil may cry 4 te falan da oldu onlarıda grafikleri yükselterek düzelttim ama bunda işe yaramadı laptopta oynuyorum bu arada onboard kartım İntel HD graphics 4000 markası LENOVO
Adsız.png
 
Oyunu harici ekran kartı ile çalıştırıyorsunuz değil mi? Eğer öyleyse ve bu sorun oluyorsa bir de dahili GPU ile çalıştırmayı deneyin ve aynı sorunun görülüp görülmediğini belirtin.
 
DDU ile sürücüleri kaldırıp en son sürümü kurduktan sonra GT 645M ile açmayı deneyin oyunu. Hem harici hem dahili GPU ile aynı problemi yaşıyorsanız en azından sorunun ekran kartından olmadığını öğreniriz.
 
Orada bir yanlış anlaşılma olmuş sanırım. Harici dediğimiz ekran kartı Nvidia tarafından üretilen GT 645M. Eğer onunla açtığınız da bir sorun olmuyorsa zaten oyunu düzgün bir şekilde oynayabiliyor olmanız lazım. Dahili ise işlemcinizin içinde bulunan HD Graphics'tir. Pek güçlü olmadığı için FPS'in yerlerde olma sebebidir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı