Dark Souls 3 alınır mı?

saitamaGO

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 5600X / ASUS Radeon RX 6700 XT DUAL 12GB OC / 16GB RAM / 1 TB M.2 SSD
Elden Ring ve Sekiro'ya sahibim. Dark Souls serisini hiç oynamadım. 637 TL verip Deluxe sürümünü veya standart sürümünü almaya değer mi yoksa onun yerine farklı oyunlara mı yönelmeliyim? Eski bir oyuna bu kadar vermek sadece biraz düşündürüyor ama bir yandan da bir daha bu fiyata bulamama durumu da var. Siz olsanız ne yaparsınız?

Şahsen eski oyuna bu kadar para vermek istemezdim. İlgili firma yurtdışında da sevilen bir firma değil ve genellikle de eleştiriliyor. Bir firma düşünün ve bu firma bir sene boyunca hiçbir oyununa indirim yapmadı. Steam tartışmalar kısmında da indirim yapmayı düşünüyor musunuz tarzı sorulara da oyunun fiyatının yeterli olduğunu, indirime gerek olmadığını belirtiyorlardı. Şahsen böyle bir firmaya para yedirmek istemezdim, karar gene de sizin. Elden Ring ve Sekiro'yu oynarsanız yeterli olacaktır. Dark Souls'u oynamayarak çok bir şey kaybedeceğinizi zannetmiyorum.

Elden Ring ve Sekiro'yu bitirdiniz mi Dark Souls 3 gereksiz pahalı zaten Elden Ring ile aynı fiyata satıyorlar.
Elden Ring bitirdim fakat sekiroya başlamadım. Dark souls ilerleyen zamanlarda tekrar zam görür mü? Daha sonra pişman olmakta istemiyorum arada kaldım.

Şahsen eski oyuna bu kadar para vermek istemezdim. İlgili firma yurtdışında da sevilen bir firma değil ve genellikle de eleştiriliyor. Bir firma düşünün ve bu firma bir sene boyunca hiçbir oyununa indirim yapmadı. Steam tartışmalar kısmında da indirim yapmayı düşünüyor musunuz tarzı sorulara da oyunun fiyatının yeterli olduğunu, indirime gerek olmadığını belirtiyorlardı. Şahsen böyle bir firmaya para yedirmek istemezdim, karar gene de sizin. Elden Ring ve Sekiro'yu oynarsanız yeterli olacaktır. Dark Souls'u oynamayarak çok bir şey kaybedeceğinizi zannetmiyorum.
Aklımda Returnal var aslında güncel roguelike türünde bir oyun. Dikkatimi çekti siz ne düşünürsünüz fikriniz var mı?

@saitamaGO o oyun hakkında bir fikrim yok maalesef. Ne desem yalan olur, üzgünüm.

Hocam açıkçası ben satın aldım. Ama indirim bitmeden iade mi etsem diye düşünüyorum. Maalesef oyun eski bir oyun o fiyata geçen sene çıkışlı Elden Ring satılıyor aralarındaki fiyat çok komik durumda. Zamlanma durumu zaten her zaman için gündemde olan bir şey. Yeni oyunlara yönelebilirsiniz bu kişisel görüşüm. Zaten bende iade etmeyi düşünüyorum.

@SensOuma Dark Souls'un yapımcı firması gerçekten garip ve oyunlarına bir sene boyunca indirim uygulamayan bir firma. Gerisini siz düşünün, bunlar cimrilikte çığır açmış. Yurtdışında da pek sevilen firma değil.

@333365 @SensOuma oyun güzel fakat eski bir oyuna bu kadar para verilmez diyoruz yani hocalarım. Bu durumda ben de souls'ları salıp farklı oyunlara yönelmeliyim galiba.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı