Dark Souls 3 alınır mı?

Ahmed.arif

Hectopat
Daha fazla  
Souls hayranıyım, yıllar önce bitirmiştim DS3'ü. Steam'de 20 dolarlık bir fiyatı var sizce alınır mı? Eski bir oyun için biraz fazla geldi ama bilemedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben alıp iade ettim, mouse problemi var sanırım, kontrolcünüz varsa alin derim, klavye mouse kontrolleri Elden Ring gibi değil, etrafa bakarken gözü ağrıtıyor, akıcı değil

Hali hazırda elden ringiniz varsa ya da elden ring almayı düşünüyorsanız kesinlikle alın hocam, fiyatını hakeder mi size bağlı hocam, ben cs den düşen kasaları satarak deluxe sürümünü aldım 5 gün önce, alacaksanız sizin de dlc leri ile almanızı tavsiye ederim.
Dediğim gibi ben cs den düşen kasaları sattığım için cüzi bir fiyata aldım, siz öğrenci iseniz ve almak zorlayacaksa almayın hocam, bana göre fiyatını sonuna göre hakediyor orası ayrı, Elden ring ile aynı fiyatta neredeyse indirimde nasıl öneriyorsun diyen arkadaşlara şunu söyleyeyim: her souls ayrı bir deneyim vadediyor ve benim gibi daha önce dark souls 1 oynamış insanlar için büyüleyici bir oyun, eğer souls serisindeki lore'u seviyorsanız bu oyun zirve noktası aynı şekilde combat kısmı da diğer soulslara göre daha akıcı ve zevkli, bossları sekirodaki bosslardan sonra en iyileri, (özellikle dlc) elden ringin birçok bossundan bile daha iyi bossları var.
Lafı fazla uzatmadan paranız varsa kesin alın derim ben hocam, Elden ring oynamadıysanız alıştırma oynadıysanız farklı bir deneyim olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı