Dark Souls 3: Ashes of Ariandel DLC

Smuya

Hectopat
Makaleler
16
Evet muhtemelen ismini doğru yazmadığım bu DLC paketinin incelemesine hoş geldiniz. Bu DLC paketi bize 2 boss savaşı sunuyor ve 1 savaş opsiyonel.

Süre uzunluğu:
Açıkçası ben 5-10 saatlik bir şey bekliyordum çünkü hem DLC paketinin zor olmasını bekliyordum hem de 2 boss vardır ama bosslara giden patika uzundur diye düşünüyordum. Değilmiş. Basbayağı 20-30 dakikada sister friede boss savaşına ulaştım. Beklediğimden çok daha kısa bir sürede bitirdim 1 saat ilk bossa 40-60 dakika 2.bossa ayırdım desem 2-3 saatte DLC paketi bitti. DLC paketinde beni en çok zorlayan sister friede bossu oldu. Gael ve bir oyuncu summonlayınca tabii tek denemede alt ettim ama gael AFK idi o yüzden onu saymıyorum. Uzunluk olarak bu DLC sizi pek tatmin etmeyebilir.

Boss sayısı:
Boss sayısı olarak bu DLC 2 boss içeriyor. İlkine giden patika inanılmaz kısa. İlk bonfiredan 2. bonfire noktasına ulaşırsanız ve aşağı inerseniz boss geliyor. İkincisinin yolu ortalama. Ayrıca ilk boss kolay ve ortalama arasıdır ve opsiyoneldir. Undead match PvP'sini aktif etmek için zorunludur fakat DLC için değildir. Sister friede ise 3 fazdan oluşan DLC'nin zorunlu son bossudur. Bu DLC sizi boss sayısı yüzünden tatmin etmeyebilir.

Boss kalitesi:
Boss kalitesi anlamında umutluysanız gene fazla bir şey beklemeyin derim ama tatmin eder muhtemelen. İlk bossun kalitesi inanılmaz düşük bu arada ilk bonfiredaki yaratıklardan 4 tane güçlü hali var bir de yanında NPC invader var bu kadar. İkinci ve son bossun kalitesi ise gerçekten çok iyi. Özellikle 2.fazı çok hoşuma gitti 3.fazı kalite anlamında düşük olsa bile. 3.faz 1.fazın neredeyse kopyası çünkü. Boss kalitesi açısından sizi tatmin edebilir.

Zorluk:
Zorluk açısından benim gözümde ilk boss Dark Souls 1 ikinci boss Elden Ring bossudur. Genel olarak kolay bir DLC. 80 level ile girerseniz op bir şekilde girmiş olursunuz. Ben 72 civarı ile girdim op olduğumu hissettim. Bir kere friedeın tek vuruşta %30 canını almak nedir be? 2.fazı 5 vuruşta tamamlamak nedir be? Gerçekten zorluk çok düşük. Zorluk anlamında sizi tatmin etmeyebilir.

Arkadaşlar bu inceleme biraz mini inceleme tadında oldu fakat ringed City incelememde ve ariandel boss rehberinde daha detaylı görüşeceğiz. Kendinize iyi bakın.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı