Dark Souls 4 diye okumuşum bir an pardonKral iade et bence GoW al yanına da mafia trilogy akar.

Dark Souls 4 diye okumuşum bir an pardonKral iade et bence GoW al yanına da mafia trilogy akar.
Gerek yok alınmaz Sekiro ya ise hiç gerek yok.Bende Elden Ring'i çok severek bitirmiş biri olarak acaba Dark Souls 3 alsam mı diye düşünüyorum fikriniz nedir?
Elden Ring'i sevip bitiren arkadaşlarımın çoğu Dark Souls 3'e katlanamıyor ya zor geliyor ya da kütük geliyor bilmiyorum. Ama ben olsam hepsini oynarım, sundukları içerik çok farklı olabiliyor çünkü.Bende Elden Ring'i çok severek bitirmiş biri olarak acaba Dark Souls 3 alsam mı diye düşünüyorum fikriniz nedir?
Elden Ring'i sevdiysen oynayacğaın oyun zaten Dark Souls 3'tür. Açık dünya - lakin atmosfer + diyebiliriz.Bende Elden Ring'i çok severek bitirmiş biri olarak acaba Dark Souls 3 alsam mı diye düşünüyorum fikriniz nedir?
Usta Sekiro gibi bir başyapıt 144₺'ye kadar düşmüş sen "gerek yok onun yerine ER oyna" diyorsun, aynı türde oyunlar bile değiller nasıl onun yerini tutmasını bekliyorsun? Yarın bir gün banko zam yiyecek Sekiro zaten böyle bir fırsat varken neden iade ettiriyorsun adamlara oyunu?Gerek yok alınmaz Sekiro ya ise hiç gerek yok.
Usta Sekiro gibi bir başyapıt 144₺'ye kadar düşmüş sen "gerek yok onun yerine er oyna" diyorsun, aynı türde oyunlar bile değiller nasıl onun yerini tutmasını bekliyorsun? Yarın bir gün banko zam yiyecek Sekiro zaten böyle bir fırsat varken neden iade ettiriyorsun adamlara oyunu?
Sekiro'yu iade etmenizi kesinlike tavsiye etmem.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.