Dark Souls 3 iade edilmeli mi?

SensOuma

Hectopat
Öncesinde Elden Ring oynamış ve bitirmiş birisiyim. Kütüphanemde Sekiro da bulunmakta şu anda ama onu da iade edebilirim. Dark Souls 3'ü satın aldım ancak eski bir oyuna 450TL gibi bir fiyat vermek biraz düşündürttü. Paramı olabildiğince güzel, değecek bir oyuna vermek istiyorum o yüzden bir kez daha girmedim oyuna bekletiyorum kütüphanede. Sizce Dark Souls 3'ü iade etmeli miyim? Açıkçası iade edersem de onun yerine ne alacağımı da bilmiyorum bu tarihe kadar zaten araştırıp DS3 almıştım yani oyun bulamadım diyebilirim.

Öncesinde Elden Ring oynamış ve bitirmiş birisiyim. Kütüphanemde Sekiro da bulunmakta şu anda ama onu da iade edebilirim. Dark Souls 3'ü satın aldım ancak eski bir oyuna 450TL gibi bir fiyat vermek biraz düşündürttü. Paramı olabildiğince güzel, değecek bir oyuna vermek istiyorum o yüzden bir kez daha girmedim oyuna bekletiyorum kütüphanede. Sizce Dark Souls 3'ü iade etmeli miyim? Açıkçası iade edersem de onun yerine ne alacağımı da bilmiyorum bu tarihe kadar zaten araştırıp DS3 almıştım yani oyun bulamadım diyebilirim.
Kral iade et bence GoW al yanına da mafia trilogy akar.

Elden Ring'i tekrar bitirmek gibi bir isteğin var mı? Örnek veriyorum bir kez ağır silahlı bir build yaptım, bir kere de büyücü olarak bitireyim gibi bir düşüncen oldu mu? Eğer bu tarz düşünceler kafandan geçiyorsa iade etme, çünkü bu oyunlar kadar tekrar oynanabilirliği yüksek olan başka oyun yok.

100₺'ye gidip 4 farklı oyun alabilirsin onun yerine ama hepsini bir kere bitirip bir köşeye koyarsın bir daha da elini sürmezsin. Fakat Dark Souls'lar barındırdığı içerik çeşitliliği sebebiyle kendilerini tekrar tekrar oynattırabiliyorlar.

Ama dediğim gibi eğer böyle bir isteğin varsa bu dediklerim önem taşır, yok Elden Ring'i bir kere bitirdim yetti bana neden aynı oyunu tekrar oynayayım diyorsan iade edebilirsin. Benim sana tavsiyem bu tarz oyunları tekrar tekrar oynamayı denemendir ama, farklı bir build oyundan aldığın keyfi büyük oranda değiştirebiliyor çünkü. Yaptığın her buildde farklı bir oyun oynuyormuş gibi hissediyorsun, sadece bu da değil ilk oynayışında seni fazla zorlayan bir bölgenin veya spesifik bir düşmanın 2. veya 3.oynayışında seni o kadar da zorlamadığını gördüğünde acayip tatmin oluyorsun.

Dark Souls 3 kötü oyun değil, tek düşündüren yanı da fiyatı. 100-200 TL civarında bir fiyatı olsaydı, sorun olmazdı ancak ilgili firma o kadar cimri ki zamanında oyunlarına bir sene boyunca indirim yapmamış olan bir firmadan bahsediyoruz. Şahsen Dark Souls 3'e o kadar para vermek istemezdim ve oyunu iade ederdim. Karar gene de sizin, oyun kötü değil. Önce bunu belirtelim, tek sıkıntılı yönü fiyatı ve fiyatını da hak ettiğini şahsen düşünmüyorum.

Elden Ring'i tekrar bitirmek gibi bir isteğin var mı? Örnek veriyorum bir kez ağır silahlı bir Build yaptım, bir kere de büyücü olarak bitireyim gibi bir düşüncen oldu mu? Eğer bu tarz düşünceler kafandan geçiyorsa iade etme, çünkü bu oyunlar kadar tekrar oynanabilirliği yüksek olan başka oyun yok.

100₺'ye gidip 4 farklı oyun alabilirsin onun yerine ama hepsini bir kere bitirip bir köşeye koyarsın bir daha da elini sürmezsin. Fakat Dark Souls'lar barındırdığı içerik çeşitliliği sebebiyle kendilerini tekrar tekrar oynattırabiliyorlar.

Ama dediğim gibi eğer böyle bir isteğin varsa bu dediklerim önem taşır, yok Elden Ring'i bir kere bitirdim yetti bana neden aynı oyunu tekrar oynayayım diyorsan iade edebilirsin. Benim sana tavsiyem bu tarz oyunları tekrar tekrar oynamayı denemendir ama, farklı bir Build oyundan aldığın keyfi büyük oranda değiştirebiliyor çünkü. Yaptığın her Build'de farklı bir oyun oynuyormuş gibi hissediyorsun, sadece bu da değil ilk oynayışında seni fazla zorlayan bir bölgenin veya spesifik bir düşmanın 2. veya 3.oynayışında seni o kadar da zorlamadığını gördüğünde acayip tatmin oluyorsun.

Hocam Elden Ring'i 60 saat gibi kısa bir sürede bitirdiğim için çoğu bossu ve detayları keşfetmeden oynadım. O yüzden tekrar oynayıp bitirme gibi bir düşüncem var.

Bu arada iade ettim arkadaşlar. Başka oyunlara yöneleceğim.

@SensOuma doğru olanını yapmışsınız, yeni bir oyun arayışı içerisindeyseniz yeni bir konu açın. Yardımcı olalım :)

Sekiro ve Dark souls 3 ü ikisini de iade edin Elden Ring varken gereksiz bunlar. İade edip bütçenizi söylerseniz oyun önerisi yapabiliriz.
Sekiro'nun yerini Elden Ring dolduramaz ama, Souls savaş sistemi Sekiro kadar tatmin edici değil ve Sekiro'nun boss kalitesi hala daha rakipsiz. Dark Souls 3 iade edip Elden Ring oynayabilir bu mantıklı ama Sekiro'da bulacaklarını Elden Ring'de bulamaz, tamamen farklı oyunlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı