Dark Souls 3 klavye ile oynama

Thaldrea

Hectopat
Steam'den 30 TL'ye Dark Souls 3 almıştım. Oyunu klavye ile oynamak istiyorum ama tutoriali konsol tuşları ile gösteriyor. Bunu düzeltmenin bir yolu var mıdır?

Bende alacaktım kararsız kaldım şimdi klavye ile oynanmaz deyince.
Ya şimdi şöyle 30 TL'ye çok iyi bir oyun Dark Souls 3. Ancak controller ile oynanmadığı zaman biraz zorlayabilir (controller ile de zorda, neyse).
Hocam coolluğunda sorun yok. Benim sorunum o ejderiyayı öldürdükten sonra intikam ateşiyle içimden geçmesi.
Aslında dürüst olmak gerekirse ben oyunu oynamadım ama internetten gördüğüm kadarıyla (özellikle Dost Kayaoğlu sayesinde :D) bazı bilgilere sahibim.

Bende oynamadım.Oyun hakkında ufak bilgiye sahibim.İndirimi görünce alsam mı diye düşünmedim değil.Ama gamepad yok işte .d
Ya şimdi şöyle 30 TL'ye çok iyi bir oyun Dark Souls 3. Ancak controller ile oynanmadığı zaman biraz zorlayabilir (controller ile de zorda, neyse).

Aslında dürüst olmak gerekirse ben oyunu oynamadım ama internetten gördüğüm kadarıyla (özellikle Dost Kayaoğlu sayesinde :D) bazı bilgilere sahibim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı