Nameless King çok zor olsa da bence çok da cool bir boss.
Ya şimdi şöyle 30 TL'ye çok iyi bir oyun Dark Souls 3. Ancak controller ile oynanmadığı zaman biraz zorlayabilir (controller ile de zorda, neyse).Bende alacaktım kararsız kaldım şimdi klavye ile oynanmaz deyince.
Aslında dürüst olmak gerekirse ben oyunu oynamadım ama internetten gördüğüm kadarıyla (özellikle Dost Kayaoğlu sayesindeHocam coolluğunda sorun yok. Benim sorunum o ejderiyayı öldürdükten sonra intikam ateşiyle içimden geçmesi.
Ya şimdi şöyle 30 TL'ye çok iyi bir oyun Dark Souls 3. Ancak controller ile oynanmadığı zaman biraz zorlayabilir (controller ile de zorda, neyse).
Aslında dürüst olmak gerekirse ben oyunu oynamadım ama internetten gördüğüm kadarıyla (özellikle Dost Kayaoğlu sayesinde) bazı bilgilere sahibim.
Aynen bende, her indirimde bir engelle karşılaşıyorum. Ne oyunmuş Dark Fantasy sevenlerin yüzü gülmüyor. Nasip mi değil alamadım gitti.Bende alacaktım kararsız kaldım şimdi klavye ile oynanmaz deyince.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.